شيوه درست كردن سنتي اين دسر معمولا با انجير خش است كه كالري و چربي فراواني دارد. ولي در اين رسپي ما از انجير تازه استفاده كرديم تا اين دسر كالريش زياد نشود. و به عوض ريختن خامه از شير كم چرب و آرد ذرت استفاده كرديم كه كالريش كم باشد، در حالي كه قوام خامه در آن حفظ شده است
طرز تهيه:
۴ فنجان شير كم چرب يك و نيم فنجان انجير تازه (خرد شده) ۱ قاشق چايخوري آبليمو ۱ قاشق چايخوري آرد ذرت حل شده در ۱ قاشق غذاخوري شير كم چرب ۲ قاشق غذاخوري شكر جايگزين ۴ تكه انجير براي تزيين
طرز تهيه:
انجيرهاي خرد شده رو توي يخچال بذارين تا خنك شه.
شير رو در يه ظرف ريخته و بذارين جوش بياد. روي شعله متوسط بذارين بجوشه و مدام هم بزنين.
آبليمو رو قطره قطره به شير اضافه كرده و در همين حين مدام هم بزنين. به مرور ذرات كوچيكي رو در شير ميبينين كه باعث ميشه دسر شما بافت هاي دانه داري داشته باشه. آبليمو رو يكدفعه به شير اضافه نكنين وگرنه همه ي شير دلمه ميشه و اين اصلا خوب نيست.
مخلوط آرد و شكر جايگزين رو اضافه كرده و خوب مخلوط كنين و بذارين براي يك تا دو دقيقه ديگه بجوشه.
حالا اونو براي يك ساعت داخل يخچال بذارين تا خنك بشه.
انجيرهاي خنك رو به مخلوط شير اضافه كرده و خوب مخلوط كنين.
دسر رو با تكه هاي انجير تزيين كرده و خنك سرو كنين.