پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۵ بازديد
پنير، تخم مرغ، آرد، بكينگ پودر، نمك، مرغ، پنير چدار و پيازچه را با هم مخلوط كنيد و در 12 قالب چرب شده مافين بريزيد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد كه از قبل گرم شده است به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا طلايي رنگ شود.
مواد لازم:
طرز تهيه مافين پنيري:
1. پنير، تخم مرغ، آرد، بكينگ پودر، نمك، مرغ، پنير چدار و پيازچه را با هم مخلوط كنيد و در 12 قالب چرب شده مافين بريزيد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد كه از قبل گرم شده است به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا طلايي رنگ شود.
2. در صورت تمايل مي توانيد خوراكي هاي سالم ديگر را جايگزين مرغ و پنير در اين دستور غذايي كنيد.
پنير چدار
پنير چدار (به انگليسي: Cheddar cheese) نام نوعي پنير سفت، صاف و زرد يا نارنجي رنگ انگليسي است كه از شير گاو تهيه شده و موردپسندترين نوع پنير در پادشاهي متحده ميباشد. اين پنير نخستين بار در دهكدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان توليد شده و نام خود را از اين دهكده گرفته است.
- پنيرخردشده : يك پيمانه
- تخم مرغ هم زده شده : 4عدد
- آرد : يك پيمانه
- بكينگ پودر : يك قاشق چاي خوري
- پنيرچدار رنده شده : نصف پيمانه
- پيازچه خرد شده : 2عدد
- نمك : يك چهارم قاشق چاي خوري
- گوشت مرغ خرد شده به شكل مكعب ريز : 112 گرم

1. پنير، تخم مرغ، آرد، بكينگ پودر، نمك، مرغ، پنير چدار و پيازچه را با هم مخلوط كنيد و در 12 قالب چرب شده مافين بريزيد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد كه از قبل گرم شده است به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا طلايي رنگ شود.
2. در صورت تمايل مي توانيد خوراكي هاي سالم ديگر را جايگزين مرغ و پنير در اين دستور غذايي كنيد.
پنير چدار
پنير چدار (به انگليسي: Cheddar cheese) نام نوعي پنير سفت، صاف و زرد يا نارنجي رنگ انگليسي است كه از شير گاو تهيه شده و موردپسندترين نوع پنير در پادشاهي متحده ميباشد. اين پنير نخستين بار در دهكدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان توليد شده و نام خود را از اين دهكده گرفته است.