بلغور را در كاسهاي ريخته و آب جوش را به اندازهاي به آن اضافه ميكنيم كه پس از 10 دقيقه، ديگر آبي در آن باقي نماند....
مواد اوليه :مواد لازم براي چهار نفر
گوشت چرخكرده چرب: 250 گرم
بلغور ريز: دو قاشق سوپخوري
ســير رنده شده: دو حبه
پيـاز كوچك: يك عدد
نعنا خشك: يك قاشق سوپخوري
پودر فلفل قرمز: يك قاشــق چايخوري
فلفل سياه:يك قاشق چـايخوري
نمك: نصف قاشق چايخوري
روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه:
بلغور را در كاسهاي ريخته و آب جوش را به اندازهاي به آن اضافه ميكنيم كه پس از 10 دقيقه، ديگر آبي در آن باقي نماند. گوشت چرخكرده را به بلغورهاي خيس خورده اضافه ميكنيم. پياز رنده شده و سير را با مواد مخلوط كرده و مواد را دو بار از چرخ گوشت رد ميكنيم. پس از يك بار چرخكردن نمك، فلفلها و نعنا خشك را نيز اضافه كرده، سپس براي بار دوم از چرخگوشت رد ميكنيم. مواد گوشتي را به هشت قسمت تقسيم كرده، به شكل همبرگرهاي كوچك حالت داده و در كمي روغن سرخ ميكنيم.
نكته:
ميتوانيد مايه گوشتي را به صورت توپي در آورده و در روغن فراوان سرخ كنيد.
اگر چهار عدد تخممرغ را خوب زده و روي مواد بريزيد، ميتوانيد املت اُُروك نيز تهيه نماييد.
اُروك را كباب بلغور نيز مينامند.