پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۴ بازديد
مواد لازم:
شكر | 2 پيمانه يا 200 گرم |
آب | ا پيمانه يا 100 گرم |
پودر نارگيل (نرم وچرخ شده يا آسياب شده) | 2 پيمانه يا 200 گرم |
طرز تهيه:
ابتدا براي تهيه ي شربت اين شيريني شكر و آب را مخلوط كرده تا كاملا شكر در آب حل شود. سپس اين محلول را روي حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آيد .پس از آن شربت را به ظرف ديگري منتقل كرده و خوب بزنيد تا سفيد شود و پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد و مخلوط نماييد و در ظرف پيركس ريخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهيد وبه مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شكل لوزي بريده و در ظرفي ديگر بچينيد و با چاي نوش جان كنيد.