پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۳ بازديد
آماده سازي: 30 دقيقه مدت انتظار: 4 ساعت مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقيقه
مواد لازم :
ژلاتين | 25 گرم |
آب سبزيجات (يا آب مرغ) | 1 فنجان |
سيب زميني (آب پز، خرد شده) | 1 فنجان |
هويج (بخار پز، خرد شده) | 1 فنجان |
نخود شيرين | 450 گرم |
ذرت | نصف فنجان |
سس مايونز | 6 قاشق سوپخوري |
خامه ترش | 3 قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
گوجه فرنگي | براي تزئين |
گشنيز | براي تزئين |
طرز تهيه :
1. در يك ظرف كوچك، 3 قاشق غذا خوري آب روي ژلاتين بريزيد. بگذاريد 5 دقيقه بماند. در يك قابلمه كوچك آب مرغ را روي شعله ي متوسط گرم كنيد. ژلاتين را اضافه كنيد و هم بزنيد تا حل شود. كمي نمك اضافه كنيد. از روي شعله برداريد و بگذاريد در دماي اتاق خنك شود.
2. در يك كاسه ي متوسط، سيب زميني، هويج، نخود شيرين، ذرت، ماينوز و خامه ترش را اضافه كنيد و مخلوط كنيد. طبق ذائقه نمك و فلفل بزنيد. آب مرغ و ژلاتين را اضافه كنيد. به خوبي مخلوط كنيد.
3. مخلوط را داخل قالب نان بريزيد. قبل از سرو كردن حداقل 5 ساعت در يخچال قرار دهيد.