پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۵ بازديد

طرز تهيه :
به راتميز كرده وقسمت وسط آن رابيرون آوريدوسپس آن راقطعه قطعه كرده دريك ظرف آب ريخته وبجوشانيد تا نرم شود.سپس آن راآبكش كرده ويك ونيم ليوان آب حاصله رامجددا"درظرف ريخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانيدسپس قطعات آبكش شده راتوي شيره جوشان ريخته وباحرارت كم آهسته بجوشد وقتي قطعات به شفاف شدآن راازروي آتش برداريدودرظرفهاي مخصوص ريخته ومصرف نماييد.