تنها 82 كالري و پر از ويتامين ث. يك لايه ليمو ترش و يك لايه هندوانه. تناسب لايه طعم ها آزاد است و مي توانيد بر اساس تنوع و ميل خود مقدار آنها را كم و زياد كنيد.
مواد لازم براي 1 نفر :
لايه هنوانه :
هنوانه خرد شده و هسته گرفته شده | 2 كاسه |
شكر رژيمي | يك چهارم فنجان |
آب | يك چهارم فنجان |
نعناع خرد شده و تازه | يك چهارم فنجان |
آب ليموي تازه | 1 قاشق غذا خوري |
پياز متوسط خرد شده | 2 عدد |
سير متوسط خرد شده | 4 عدد |
لايه ليمو :
شكر رژيمي | 6 قاشق غذا خوري |
آب | نصف فنجان |
آب ليموي تازه | دو سوم فنجان |
آب پرتقال طبيعي و تازه | يك سوم فنجان |
طرز تهيه :
براي تهيه لايه هنوانه آب و شكر را در يك ظرف بزرگ بر روي حرارت متوسط قرار مي دهيم و تا حل شده شكر در آب آن را به مدت 3 دقيقه هم مي زنيم. سپس نعناع ها را به آن اضافه كرده و به مدت 30 دقيقه آن را كنار مي گذاريم. سپس مايع شكر را از صافي گذرانده و در يك كاسه ديگر مي ريزيم. هندوانه ها را در ميكسر ريخته و آنها را خوب مخلوط مي كنيم. سپس هنوانه هاي ميكس شده را به مخلوط شكر و نعناع اضافه كرده و آب ليمو را هم با آن مخلوط مي كنيم. سپس مواد را به مدت يك ساعت در يخچال قرار داده و بعد از آن دوباره آن را هم زده و بطور مساوي داخل 8 ليوان بستني مي ريزيم و در هر كدام از ليوان ها يك چوب بستني گذاشته و آنها را به فريزر منتقل مي كنيم. براي تهيه بخش ليمويي، تمام مواد را با يكديگر مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده و خوب به هم مي زنيم تا شكر در آب حل شود. سپس مايع را از صافي گذرانده و به مدت 2 ساعت در يخچال مي گذاريم. بعد از 2 ساعت مايع ليمويي را به ظرف هاي بستني هندوانه اضافه كرده و دوباره آنها را به مدت 3 ساعت در فريزر قرار مي دهيم. اين بار تا سرد است، نوش جان كنيد!