مواد لازم
-*- گردوي خرد شده ۲/۱ پيمانه -*- آرد ۲/۱ پيمانه -*- تخم مرغ ۲ عدد -*- شكر ۱ ليوان -*- شير ۱ ليتر -*- نشاسته ۲ قاشق سوپخوري -*- وانيل ۲/۱ قاشق چايخوري -*- كره ۵۰ گرم -*- بيسكويت ۱ الي ۲ بسته -*- كاكائو ۳ قاشق سوپخوري -*- خامه ۱۵۰ گرم
دسر پان اسپانيا
طرز تهيه : -*- تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد. -*- شير را داخل قابلمه بريزيد نشاسته را در كمي شير سرد حل كنيد و به شير داخل قابلمه اضافه كنيد. -*- آرد را الك كرده به شير اضافه كنيد. -*- مخلوط تخم مرغ و شكر را نيزبه شير اضافه كنيد. -*- اين مواد را در حال هم زدن روي شعله ملايم قرار دهيد تا غليظ شود. -*- در آخر كار كره و وانيل را اضافه كنيد. -*- خامه را در انتهاي كار بعد از خاموش كردن شعله اضافه كنيد. -*- اين دسر را مي توان با افزودن كاكائو قهوه اي درست كرد مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف مي كنيم داخل دوتا قابلمه مي ريزيم يكي را كاكائو مي زنيم و اون يكي سفيد مي مونه . -*- ته ظرف يك رديف بيسكويت پتي بور مي چينيم مايه قهوه اي يا سفيد رو مي ريزيم بعد دوباره بيسكويت مي چينيم، گردو ميپاشيم و -*- روي بيسكويت و گردو، كرم به رنگ ديگر را اضافه مي كنيم و روش رو تزئين مي كنيم. -*- و در يخچال به مدت 1 ساعت قرار ميديم ..نوش جان