خوراك گوشت و جو

آموزش آشپز رايگان

خوراك گوشت و جو

۱۹۹ بازديد

طرز تهيه خوراك گوشت و جو, طرز تهيه خوراك جو

آماده سازي: 15 دقيقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقيقه

مواد لازم : براي 6 نفر

گوشت گوساله (چرخ كرده) 450 گرم
پياز (خرد شده) 1 عدد متوسط
آب گوشت 2 فنجان
جو (خام) 2/3 فنجان
پونه كوهي 2 قاشق چايخوري تازه (يا نصف قاشق چايخوري خشك كرده)
نمك 1/4 قاشق چايخوري
فلفل 1/4 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي 450 گرم
سبزيجات 2 فنجان
بلوط شناور 200 گرم

طرز تهيه :

1. فر را با 350 درجه ي فارنهايت (175 درجه سانتي گراد) داغ كنيد. كف يك ماهيتابه ي نچسب را با روغن اسپري كنيد. گوشت و پياز را اضافه كنيد و روي شعله ي متوسط به مدت 7 تا 8 دقيقه تا گوشت قهوه اي و خشك شود بپزيد و گاهي هم بزنيد.

2. در يك ظرف شيشه اي نشكن مخلوط گوشت را با ساير مواد به جز سبزيجات تركيب كنيد. گوجه فرنگي ها را تكه كنيد.

3. روي ظرف را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در فر بپزيد. سبزيجات را اضافه كنيد و هم بزنيد. 30 تا 40 دقيقه ي ديگر بپزيد تا جو نرم شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد