پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۹ بازديد
آماده سازي: 15 دقيقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقيقه
مواد لازم : براي 6 نفر
گوشت گوساله (چرخ كرده) | 450 گرم |
پياز (خرد شده) | 1 عدد متوسط |
آب گوشت | 2 فنجان |
جو (خام) | 2/3 فنجان |
پونه كوهي | 2 قاشق چايخوري تازه (يا نصف قاشق چايخوري خشك كرده) |
نمك | 1/4 قاشق چايخوري |
فلفل | 1/4 قاشق چايخوري |
گوجه فرنگي | 450 گرم |
سبزيجات | 2 فنجان |
بلوط شناور | 200 گرم |
طرز تهيه :
1. فر را با 350 درجه ي فارنهايت (175 درجه سانتي گراد) داغ كنيد. كف يك ماهيتابه ي نچسب را با روغن اسپري كنيد. گوشت و پياز را اضافه كنيد و روي شعله ي متوسط به مدت 7 تا 8 دقيقه تا گوشت قهوه اي و خشك شود بپزيد و گاهي هم بزنيد.
2. در يك ظرف شيشه اي نشكن مخلوط گوشت را با ساير مواد به جز سبزيجات تركيب كنيد. گوجه فرنگي ها را تكه كنيد.
3. روي ظرف را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در فر بپزيد. سبزيجات را اضافه كنيد و هم بزنيد. 30 تا 40 دقيقه ي ديگر بپزيد تا جو نرم شود.