پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۶ بازديد
برگ كاهو ها را روي دو عدد بشقاب مخصوص سالاد قرار دهيد و دو تكه سيب را روي كاهو ها قرار دهيد.
آماده سازي: ۱۵ دقيقه
طرز تهيه:
برگ كاهو ها را روي دو عدد بشقاب مخصوص سالاد قرار دهيد و دو تكه سيب را روي كاهو ها قرار دهيد.
كره بادام زميني را بين هر دو تكه قرار دهيد و روي كره ها بين دو تكه سيب، كشمش قرار دهيد.
يك عدد حبه انگور را مانند سر كفشدوزك در جاي چوب سيب قرار دهيد.
براي پاهاي كفشدوزك، باقيمانده انگور ها را هر كدام به چهار تكه تقسيم كنيد.
باقيمانده كشمش ها را كره بماليد و روي سيب به صورت خال خال قرار دهيد.
مواد اوليه :
براي ۲ نفر
كاهو ۲ برگ كاهو (يا برگ كلم)
سيب ا عدد (سيب قرمز متوسط - ۴ قاچ شده)
كره بادام زميني ۲ قاشق چاي خوري
كشمش ۲ قاشق غذاخوري
انگور ۵ حبه (انگور قرمز بدون هسته)