در يك كاسه ي كوچك، بيسكويت خرد شده، شكر، كره ي آب شده و نارگيل را مخلوط كنيد.
آماده سازي: ۱۵ دقيقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقيقه
۱. فر را با دماي ۱۷۶ درجه سانتي گراد گرم كنيد.
۲. در يك كاسه ي كوچك، بيسكويت خرد شده، شكر، كره ي آب شده و نارگيل را مخلوط كنيد. به صورت منظم روي سيني شيريني پزي چرب نشده پهن كنيد. به مدت ۴ دقيقه در فر بپزيد. هم بزنيد. ۲ دقيقه ديگر تا زماني كه نارگيل قهوه اي طلايي شود بپزيد. بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند تا خنك شود.
۳. ۱/۳ فنجان از مخلوط بيسكويت را داخل قالب نان بريزيد. روي آن را با ۹۰ گرم ماست بپوشانيد. باقي مخلوط بستني را روي ماست بريزيد. بقيه ي ماست را اضافه كنيد. يكدست پخش كنيد. روي آن را با پوشش پلاستيكي بپوشانيد.
۴. به مدت ۴ ساعت تا زماني كه سفت شود داخل فريزر بگذاريد. قبل از سرو كردن سر و ته كنيد و به ۴ قسمت تقسيم كنيد.
مواد اوليه :
براي ۴ نفر
ماست ميوه اي ۱۸۰ گرم (آناناس، انبه و پرتقال)
نارگيل ۱/۳ فنجان (تكه هاي ريز)
كره ۱ قاشق سوپخوري (آب شده)
شكر ۱ قاشق سوپخوري
شيريني زنجبيل دار ۱/۳ فنجان (خرد شده)