دسر يخي استوايي

آموزش آشپز رايگان

دسر يخي استوايي

۲۰۳ بازديد

دسر يخي استوايي

در يك كاسه ي كوچك، بيسكويت خرد شده، شكر، كره ي آب شده و نارگيل را مخلوط كنيد.

آماده سازي: ۱۵ دقيقه

مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقيقه

۱. فر را با دماي ۱۷۶ درجه سانتي گراد گرم كنيد.

۲. در يك كاسه ي كوچك، بيسكويت خرد شده، شكر، كره ي آب شده و نارگيل را مخلوط كنيد. به صورت منظم روي سيني شيريني پزي چرب نشده پهن كنيد. به مدت ۴ دقيقه در فر بپزيد. هم بزنيد. ۲ دقيقه ديگر تا زماني كه نارگيل قهوه اي طلايي شود بپزيد. بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند تا خنك شود.

۳. ۱/۳ فنجان از مخلوط بيسكويت را داخل قالب نان بريزيد. روي آن را با ۹۰ گرم ماست بپوشانيد. باقي مخلوط بستني را روي ماست بريزيد. بقيه ي ماست را اضافه كنيد. يكدست پخش كنيد. روي آن را با پوشش پلاستيكي بپوشانيد.

۴. به مدت ۴ ساعت تا زماني كه سفت شود داخل فريزر بگذاريد. قبل از سرو كردن سر و ته كنيد و به ۴ قسمت تقسيم كنيد.

مواد اوليه :

براي ۴ نفر

ماست ميوه اي ۱۸۰ گرم (آناناس، انبه و پرتقال)

نارگيل ۱/۳ فنجان (تكه هاي ريز)

كره ۱ قاشق سوپخوري (آب شده)

شكر ۱ قاشق سوپخوري

شيريني زنجبيل دار ۱/۳ فنجان (خرد شده)

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد