طرز تهيه تارت انبه

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه تارت انبه

۲۱۷ بازديد

تمام مواد تارت را داخل كاسه‌اي گود ريخته و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير شوند. اين كار را مي‌توانيم با چرخ خميرزن همزن برقي نيز انجام دهيم. خمير حاصل را 15 دقيقه در نايلون كنار مي‌گذاريم تا استراحت كند.

تارت انبه

مواد لازم براي خمير تارت:

  • آرد: 250 گرم
  • كره: 160 گرم
  • پودر شكر: 80 گرم
  • آب: 2 قاشق غذاخوري
  • وانيل: يك‌سوم قاشق چاي‌خوري
  • پودر بادام: 60 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد

مواد لازم براي داخل تارت:

  • كرم پاتي سير: 300 گرم
  • كمپوت انبه: دو قوطي

روش تهيه:
1. تمام مواد تارت را داخل كاسه‌اي گود ريخته و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير شوند. اين كار را مي‌توانيم با چرخ خميرزن همزن برقي نيز انجام دهيم. خمير حاصل را 15 دقيقه در نايلون كنار مي‌گذاريم تا استراحت كند.
2. حالا خمير را به قطر 4 ميلي‌متر در ظرف يا قالب مخصوص تارت پهن مي‌كنيم و روي آن را با كاغذ روغني مي‌پوشانيم و روي كاغذ را لوبيا قرمز مي ريزيم سپس قالب را به مدت 40 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، قرار داده و مي‌پزيم. كمپوت‌ها را داخل صافي مي‌ريزيم تا شهد آنها برود. پس از خنك شدن تارت، مقداري از كرم را براي تزئين كنار مي‌گذاريم.
3. نصف انبه‌ها را با كرم مخلوط كرده و روي آن مي‌ريزيم و بقيه را ورقه ورقه بريده و به شكل گل روي تارت مي‌چينيم و اطراف آنها را با كرم پاتي سير كه در قيف ريخته‌ايم، فرم مي‌دهيم. من براي اين كار از ماسوره شماره 123 استفاده كرده‌ام.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد