پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۷ بازديد
اين بار سالاد را در قيف مخصوص بريزيد و سالاد قيفي درست كنيد... يك سالاد متفاوت و با طعمي دلچسب. اين سالاد به سفره غذايتان زيبايي خاصي مي بخشد.

- 3 پيمانه آرد
- 1 پيمانه آب ولرم
- 3 /1 پيمانه روغن
- 1 ق س خميرمايه فوري
- 2 /1 ق م نمك
- 1 ق م شكر
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- كمي شير براي رقيق كردن زرده
- مواد لازم براي داخل قيف
- 250 گرم كلم برگ سفيد خرد شده
- 150گرم كالباس خرد شده
- 3 عدد خيارشورخرد شده
- 3 عدد پيازچه خرد شده (فقط قسمت سفيد آن)
- 2 /1 پيمانه كشمش
- 1 پيمانه سس مايونز
- 1 ق م سويا سس
- 3 /1 ق چ نمك
- 1 ق چ شكر
- 1 ق س سركه
روش تهيه نانهاي قيفي
1. در ظرفي مناسب آرد، نمك، شكر، خميرمايه و روغن را با هم مخلوط كنيد سپس آب ولرم را بيفزاييد. خمير را با دست ورز بدهيد تا يكدست ولطيف شود. ظرفي پيركس را چرب كنيد و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و به مدت نيم ساعت در جاي گرم قرار بدهيد تا حجم آن دو برابر شود.
2. بعد از اين زمان خمير را دو قسمت كرده و مجددا 10 دقيقه ديگر به آن استراحت بدهيد. حالا خمير براي استفاده آماده است.
3. هركدام از خميرها را جداگانه با وردنه به شكل مستطيل بلند پهن كنيد وبه صورت نوارهاي 2 سانتيمتري برش بزنيد و از بالا به پايين دور قيف (قالب) بپيچيد.
4. زرده تخممرغ را با كمي شيرمخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. روي خميرهاي پيچيده دور قيف را با قلمموي مخصوص آشپزي كمي مخلوط تخممرغ و شير بماليد.
5. قيفها را روي سيني فر بگذاريد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.پس سيني را در فر به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد. يك ظرف را تا نيمه از آب پر كنيد و در كف فر بگذاريد تا در حين پخت، خميرها خيلي خشك نشوند.
6. بعد از در آوردن قيفها از فر پنج دقيقه زمان بدهيد تا آنها خنك شوند. نانهاي پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانيد تا به راحتي و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.
7. روش تهيه مواد داخل قيف تمامي مواد لازم را آماده و با هم مخلوط كنيد. نانهاي قيفي آماده شده را با اين مواد پر كنيد. روي آنها را با سلوفون بپوشانيد تا نرم بمانند و به مدت 1 تا 2 ساعت در يخچال قراربدهيد.
1. در ظرفي مناسب آرد، نمك، شكر، خميرمايه و روغن را با هم مخلوط كنيد سپس آب ولرم را بيفزاييد. خمير را با دست ورز بدهيد تا يكدست ولطيف شود. ظرفي پيركس را چرب كنيد و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و به مدت نيم ساعت در جاي گرم قرار بدهيد تا حجم آن دو برابر شود.
2. بعد از اين زمان خمير را دو قسمت كرده و مجددا 10 دقيقه ديگر به آن استراحت بدهيد. حالا خمير براي استفاده آماده است.
3. هركدام از خميرها را جداگانه با وردنه به شكل مستطيل بلند پهن كنيد وبه صورت نوارهاي 2 سانتيمتري برش بزنيد و از بالا به پايين دور قيف (قالب) بپيچيد.
4. زرده تخممرغ را با كمي شيرمخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. روي خميرهاي پيچيده دور قيف را با قلمموي مخصوص آشپزي كمي مخلوط تخممرغ و شير بماليد.
5. قيفها را روي سيني فر بگذاريد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.پس سيني را در فر به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد. يك ظرف را تا نيمه از آب پر كنيد و در كف فر بگذاريد تا در حين پخت، خميرها خيلي خشك نشوند.
6. بعد از در آوردن قيفها از فر پنج دقيقه زمان بدهيد تا آنها خنك شوند. نانهاي پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانيد تا به راحتي و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.
7. روش تهيه مواد داخل قيف تمامي مواد لازم را آماده و با هم مخلوط كنيد. نانهاي قيفي آماده شده را با اين مواد پر كنيد. روي آنها را با سلوفون بپوشانيد تا نرم بمانند و به مدت 1 تا 2 ساعت در يخچال قراربدهيد.