پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۵ بازديد
اگر به دنبال يك صبحانه براي رژيم لاغري يا براي ديابتي ها هستيد ، اين املت خوشمزه بسيار مناسب است. با تهيه اين املت براي صبحانه ، از آغاز يك روز زيبا لذت ببريد.
مواد لازم:
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- كره يك قاشق غذا خوري
- اسفناج يك فنجان خرد شده
- گوجه فرنگي خرد شده يك سوم فنجان
- نمك يك هشتم قاشق چاي خوري
- پنير سوئيسي يك سوم فنجان خرد شده
- فلفل يك هشتم چاي خوري

طرز تهيه:
1. آب را با دو عدد تخم مرغ در يك غذا ساز تركيب كنيد.
2. كره را در يك ماهي تابه روي حرارت ملايم ذوب كرده و اسفناج خرد شده و گوجه فرنگي ها را به آن بيفزاييد.
3. نمك ، فلفل و تركيب آب و تخم مرغ را به ماهي تابه بيفزاييد.
4. هنگامي كه تخم مرغ در ماهي تابه در حال شكل گرفتن و بسته شدن است ، با يك قاشق بزرگ صاف ، لبه هاي آنرا از ماهي تابه جدا كنيد .
5. پنير سوئيسي رنده شده را روي املت بپاشيد و اجازه بدهيد تا پنير ذوب شود.اين املت را با نان تست كره ايي و ميوه تازه ميل كنيد.
1. آب را با دو عدد تخم مرغ در يك غذا ساز تركيب كنيد.
2. كره را در يك ماهي تابه روي حرارت ملايم ذوب كرده و اسفناج خرد شده و گوجه فرنگي ها را به آن بيفزاييد.
3. نمك ، فلفل و تركيب آب و تخم مرغ را به ماهي تابه بيفزاييد.
4. هنگامي كه تخم مرغ در ماهي تابه در حال شكل گرفتن و بسته شدن است ، با يك قاشق بزرگ صاف ، لبه هاي آنرا از ماهي تابه جدا كنيد .
5. پنير سوئيسي رنده شده را روي املت بپاشيد و اجازه بدهيد تا پنير ذوب شود.اين املت را با نان تست كره ايي و ميوه تازه ميل كنيد.