شيريني انگشتي كنجدي

آموزش آشپز رايگان

شيريني انگشتي كنجدي

۲۰۱ بازديد

شيريني انگشتي كنجدي

شيريني انگشتي رو قبلا بارها به شكلهاي مختلف تجربه كرديم و اين بار طعم شكلاتي آن را و تركيب شكلات و كنجد را در اين شيريني تجربه ميكنيم.

مواد لازم:

آرد / ۱ پيمانه

پودر كاكائو / ۱/۳ پيمانه

نمك / ۱/۴ قاشق چايخوري

كره نرم و در دماي محيط / ۸ قاشق غذا خوري

شكر ريز يا پودر قند / ۲/۳ پيمانه

زرده تخم مرغ / ۱ عدد

شير / ۲ قاشق غذاخوري

عصاره وانيل / ۱ قاشق چايخوري

كنجد تف داده شده / ۱ پيمانه

شكلات سفيد ذوب شده / ۱۰۰ گرم

روش تهيه:

۱. آرد، نمك و كاكائو را در كاسه اي مخلوط ميكنيم.

۲. كره و شكر را با همزن ميزنيم تا به شكل كرمي لطيف درآيد.

۳. زرده را اضافه كرده و باز ميزنيم.

۴. سپس شير و وانيل را اضافه ميكنيم.

۵. مخلوط آرد را اضافه كرده، كمي ورز ميدهيم تا خميري لطيف به دست آيد.

۶. خمير را داخل نايلون، درون يخچال به مدت يك ساعت قرار ميدهيم.

۷. از خمير كمي برداشته و كف دست گلوله ميكنيم و در كنجد مغلطانيم.

۸. داخل سيني فر كه با كاغذ روغني پوشانده ايم قرار ميدهيم.

۹. وسط هر شيريني را كمي گود ميكنيم.

دماي فر = ۱۶۰ سانتيگراد

زمان پخت = ۱۲ دقيقه

۱۰. بعد از پخت و خنك شدن، گودي وسط شيريني ها را با شكلات سفيد ذوب شده پر ميكنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد