كباب تركي خانگي

آموزش آشپز رايگان

كباب تركي خانگي

۱۹۹ بازديد

كباب تركي خانگي

مواد لازم براي كباب تركي خانگي :

گوشت فيله گوساله : ۲ تكه

گوشت فيله مرغ : ۴ تا ۵ عدد

قارچ: ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه : ۱ عدد

نمك و فلفل : به ميزان لاز

سير: ۲ تا ۳ عدد

پياز : ۱ عدد بزرگ

روغن : به ميزان لازم

سيب‌زميني : ۲ عدد متوسط

طرز تهيه كباب تركي خانگي :

ابتدا در يك ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ كنيد.

سير را هم خرد كرده و اضافه كنيد.

گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌هاي نازك برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ كرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد كنيد و به گوشت‌هاي ورقه‌اي و سرخ شده بيفزاييد.

قبل از سرخ كردن قارچ، يك قاشق آب‌ليمو به آن اضافه كنيد تا رنگ‌آن تيره نشود.

در اين مرحله همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد.

در ظرف را ببنديد و از روي حرارت برداريد تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

سيب‌زميني را خلال و كمي آب‌پز كنيد. دقت كنيد نيمه‌پز شده باشد.

سپس آنها را صاف و خشك كرده، نمك بپاشيد و سرخ كنيد.

غذا را در يك ظرف مناسب كشيده و سيب‌زميني را كنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد