مواد لازم براي كباب تركي خانگي :
گوشت فيله گوساله : ۲ تكه
گوشت فيله مرغ : ۴ تا ۵ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه : ۱ عدد
نمك و فلفل : به ميزان لاز
سير: ۲ تا ۳ عدد
پياز : ۱ عدد بزرگ
روغن : به ميزان لازم
سيبزميني : ۲ عدد متوسط
طرز تهيه كباب تركي خانگي :
ابتدا در يك ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ كنيد.
سير را هم خرد كرده و اضافه كنيد.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههاي نازك برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ كرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد كنيد و به گوشتهاي ورقهاي و سرخ شده بيفزاييد.
قبل از سرخ كردن قارچ، يك قاشق آبليمو به آن اضافه كنيد تا رنگآن تيره نشود.
در اين مرحله همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد.
در ظرف را ببنديد و از روي حرارت برداريد تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سيبزميني را خلال و كمي آبپز كنيد. دقت كنيد نيمهپز شده باشد.
سپس آنها را صاف و خشك كرده، نمك بپاشيد و سرخ كنيد.
غذا را در يك ظرف مناسب كشيده و سيبزميني را كنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزئين كنيد.