ابتدا آب گوجه فرنگي را مي گيريم؛ پياز را خرد مي كنيم؛ روغن مايع را در تابه مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم پياز را در روغن ريخته كمي سرخ مي نماييم.
مواد لازم:
اسپاگتي=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگي رسيده=۱ كيلوگرم
فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد
پياز متوسط=۲ عدد
كنسرو ماهي تن=۲ قوطي
روغن زيتون يا روغن مايع=نصف ليوان
شكر=۱ قاشق چايخوري
آبليمو=۲ قاشق سوپخوري
گلپر كوبيده نرم=۱ قاشق چايخوري
نمك و فلفل=بقدر كافي
طرز تهيه:
۱. ابتدا آب گوجه فرنگي را مي گيريم؛ پياز را خرد مي كنيم؛ روغن مايع را در تابه مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم پياز را در روغن ريخته كمي سرخ مي نماييم.
۲. آب گوجه فرنگي را داخل پياز ريخته مي گذاريم آهسته بجوشد.فلفل دلمه را كمي درشت خرد مي كنيم و با آبليمو و شكر و گلپر داخل تابه گوجه فرنگي ريخته مي گذاريم سس غليظ شود.
۳. نمك و فلفل آن را اندازه كرده ماهي تن را هم به آن اضافه مي نمائيم و هم مي زنيم. حرارت را در حدي كه مواد گرم بماند كم مي كنيم.
۴. داخل ظرف مناسبي آب ريخته آن را روي آتش مي گذاريم تا آب جوش بيايد.اسپاگتي را داخل آب جوشان مي ريزيم.
۵. حرارت را ملايم مي نمائيم. نصف قاشق نمك و يكي دو قاشق روغن مايع را در ظرف اسپاگتي ريخته مي گذاريم مغز اسپاگتي پخته و نرم شود؛بعد آنرا در صافي ريخته كمي آب نيم گرم روي آن مي دهيم و مي گذاريم آب آن كاملا كشيده شود.
۶. ماهي آماده را وسط ديس گردي مي كشيم و اسپاگتي را دور آن مي ريزيم.مي توانيم كمي كره آب كرده روي اسپاگتي بدهيم.