يك غذاي توفري بسيار لذيذ و هوس انگيز كه پر طرفدار و همه پسند است.
مناسب براي :6 نفر
زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت
يك غذاي ايتاليايي پر طرفدار ديگر كه در انواع مختلف سرو ميشود. اين مقدار غذا براي 6 نفر مناسب است و در مدت 2 ساعت و 20 دقيقه آمادهٔ سرو ميشود.
مواد لازم:
-*-مرغ 1 عدد
-*-آب مرغ ½ پيمانه
-*-سير نصف شده 1 حبه
-*-خامه ترش يا پنير خامه اي ¾پيمانه
-*-شير بدون چربي ¾ پيمانه
-*-پياز ريز خرد شده 1 عدد كوچك
-*-فلفل دلمه اي خرد شده 3 قاشق چايخوري
-*-خردل 3 قاشق چايخوري
-*-سيب زميني نازك ورقه شده 4 عدد
-*-نمك ¼ قاشق چايخوري
-*-فلفل ¼ قاشق چايخوري
-*-آب ليموي تازه 2 قاشق چايخوري
-*-پنير رومانو يا پارمزان رنده شده 2 قاشق چايخوري
-*-كره 2 قاشق چايخوري
-*- خرده نان گندم كامل 1 پيمانه
طرز تهيه:
-/- ابتدا پوست مرغ را ميكنيم و آن را ميپزيم. پس از پخته شدن، گوشتِ مرغ را تكه تكه ميكنيم. آب مرغ را با مرغهاي پخته شده مخلوط ميكنيم.
-/- روي يك ظرفِ فر كم عمق كه گنجايش آن 2 ليتر باشد، روغن گياهي اسپري ميكنيم. تكههاي سير را به ظرف ميماليم، سپس سير را خرد ميكنيم و در يك كاسهٔ كوچك قرار ميدهيم. خامهٔ ترش يا در صورت در دسترس نبودن پنير خامهاي، ¼پيمانه شير، پيا ز، فلفل دلمهاي و خردل را به روغن و سير اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا خوب مخلوط شود. روي سيبزمينيها نمك و فلفل ميپاشيم. ⅓ از سيبزمينيها را در ظرف فري كه آماده كرده بوديم قرار ميدهيم. نيمي از مرغها و نيمي از مخلوط پنير خامهاي را روي آن ميريزيم.
-/- اين لايه را تكرار ميكنيم و بعد ⅓ باقي ماندهٔ سيبزمينيها را روي آن ميچينيم.
-/- ½ پيمانه شير باقي مانده را روي تمام سطح مواد ميريزيم. روي آن آب ليمو و پنير Romanoيا در صورت در دسترس نبودن، پنير پارمزان ميپاشيم.
-/- كره گياهي يا حيواني را با خرده نانها مخلوط كرده روي تمام سطح پخش ميكنيم. آن را در فر 190 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم (حدود يك ساعت) يا تا زماني كه سيبزمينيها نرم شوند. سپس داغ سرو ميكنيم.