سيب زميني شكم پُر با سس پيازچه

۱۹۸ بازديد

سيب زميني شكم پُر با سس پيازچه

مي‌توانيد با ساده ترين مواد در دسترس‌تان, اين اسنك گياهي و ساده، ولي بسيار خوش طعم را تهيه نماييد.

مناسب براي :4 نفر

زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت

سيب‌زميني شكم‌پر يك غذاي خوشمزه و آسان است كه براي هر زماني مناسب است. شما مي‌توانيد اين غذا را به سهولت در هر موقعيت و براي هر وعده‌اي، براي خودتان و دوستان‌تان آماده كنيد. اين غذا در مدت 2 ساعت آماده مي‌شود و براي سرو به تعداد 4 نفر مناسب است.

مواد لازم:

-*- پيازچه خرد‌شده : 1 قاشق غذاخوري + مقداري براي تزئين

-*-نمك درشت و فلفل آسياب‌شده : به مقدار لازم

-*-پنير چدار يا گودا رنده‌ شده : ½ پيمانه

-*-پنير خامه‌اي : 2 قاشق غذاخوري

-*-كره : 2 قاشق غذاخوري

-*-شير : 3 تا 4 قاشق غذاخوري

-*-سيب زميني : 2 عدد بزرگ


طرز تهيه:

-/- فر را از قبل روي 190 درجه سانتيگراد قرار مي‌دهيم. سيب زميني‌ها را خوب مي‌شوييم ولي پوست آنها را نمي‌گيريم. سپس آنها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و روي سيني فر قرار داده و مي‌گذاريم 1 ساعت و نيم بپزد تا نرم شوند.
-/-سپس 10 دقيقه مي‌گذاريم خنك شوند.(در صورتي‌كه تمايل داريد غذاي‌تان زودتر آماده شود، مي‌توانيد سيب زميني‌ها را درون مايكروويو به مدت 9 دقيقه روي درجه بالا بپزيد و سپس در فر با حرارت 190 درجه، آن را 20 دقيقه ديگر بپزيد.)
-/-پس از پخته شدنِ سيب‎زميني‌ها، آنها را در جهت طولي نصف مي‌كنيم. داخل سيب‌زميني‌ها را تا جايي خالي مي‌كنيم تا يك پوسته نازك (به شكل كاسه) از آنها باقي بماند. سيب‌زميني‌هايي كه خالي كرده‌ايم را داخل كاسه مي‌ريزيم. شير، كره، پنير خامه‌اي و ¼ پيمانه پنير رنده شدهٔ چدار يا گودا را اضافه مي‌كنيم. نمك و فلفل مي‌زنيم، پيازچه را اضافه و مخلوط مي‌كنيم.
-/-اين مواد را داخل پوست سيب‌زميني‌ها مي‌ريزيم و داخل ظرف فر مي‌چينيم. ¼ پيمانه پنير باقيمانده را روي آن مي‌ريزيم. حدود 15 تا 20 دقيقه در فر مي‌پزيم تا كاملاً گرم شود و در انتها پس از بيرون آوردن از فر مي‌توانيم آنها را با پيازچه تزئين كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد