آشنايي با روش تهيه كتلت گوشت و بادنجان

۱۸۵ بازديد

اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان مي‌آيد، اين كتلت را امتحان كنيد.

مواد اوليه :

گوشت چرخ‌كرده: 250 گرم

نخود: يك پيمانه

گردو آسياب شده: يك پيمانه

جعفري و پيازچه ساطوري شده: نصف پيمانه

بادنجان متوسط: دو عدد

سيب‌زميني بزرگ: دو عدد

پياز: دو عدد

تخم‌مرغ: يك عدد

سير رنده شده دو حبه

زردچوبه: يك قاشق چايخوري

دارچين: نصف قاشق چايخوري

نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه

* نخود را كه از چهار ساعت قبل خيس كرده‌ايم، چرخ مي‌كنيم.

* پيازها را در گوشت چرخ‌كرده رنده مي‌كنيم،

* نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و ورز مي‌دهيم.

* سيب‌زميني و بادنجان‌ها را ريز رنده كرده و با نخود، تخم‌مرغ، سير، دارچين، جعفري، پيازچه، گردو و گوشت افزوده و ورز مي‌دهيم. و در ماهي‌تابه گذاشته و هر دو طرف آن را خوب سرخ مي‌نماييم.

كتلت گوشت و بادنجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد