موهامورا (سس لبناني)

آموزش آشپز رايگان

موهامورا (سس لبناني)

۲۰۷ بازديد

طرز تهيه سس موهامورا, پخت سس لبناني

آماده سازي: 15 دقيقه مدت انتظار: 15 دقيقه مجموعاً: 30 دقيقه
مواد لازم :

فلفل دلمه اي 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
سير 4 حبه
گردو 50 گرم
زيره سبز (آسياب شده) 3/4 قاشق چايخوري
رب انار 1 و نيم قاشق سوپخوري
پياز 1 عدد كوچك
فلفل قرمز (يا فلفل آلپو يا پاپريكاي بوداده) 1 قاشق چايخوري
نمك 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 1/4 فنجان (كاملاً خالص)

طرز تهيه :

1.گردوها را در يك كاسه قرار دهيد، روي آن آب بريزيد و بگذاريد 1 ساعت خيس بخورد.

2.حبه هاي سير را پوست بكنيد و خرد كنيد و با نمك در هاون قرار دهيد. سير را بكوبيد و له كنيد.

طرز تهيه سس موهامورا, پخت سس لبناني

3. فلفل ها را بشوييد و روي يك سيني شيريني پزي كه كف آن را با فويل پوشانده ايد قرار دهيد و روي كباب پز زير شعله ي كباب كننده بگذاريد. هر چند دقيقه يكبار آنها را برگردانيد تا پوستشان سياه و ذغالي شود. در اين مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در يك كيسه ي پلاستيكي قرار دهيد. در كيسه را سفت كنيد و بگذاريد 10 دقيقه بماند. كيسه را باز كنيد و پوست فلفل ها را بكنيد. فلفل ها را دو نيم كنيد و دانه ها و ساقه و سفيدي هاي داخلش را جدا كنيد.

4. پياز را پوست بكنيد و 4 قسمت كنيد.

طرز تهيه سس موهامورا, پخت سس لبناني

5. فلفل، پياز، سير له شده، گردوي خشك، زيره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز يا پاپريكا و روغن زيتون را داخل ظرف غذا ساز بريزيد. به مدت 1 دقيقه يا تا زماني كه مخلوط يكدست و غليظ شود بزنيد. طبق ذائقه مزه دار كنيد و سس را داخل يك كاسه بريزيد. بگذاريد سرو شود و سپس در يخچال نگهداري كنيد.
نكته:

1. مي توانيد از فلفل پيكيلو استفاده كنيد.

2. مي توانيد مقدار گردو را دو برابر كنيد. سس چربتر و غليظ تر مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد