آماده سازي: 15 دقيقه مدت انتظار: 15 دقيقه مجموعاً: 30 دقيقه
مواد لازم :
فلفل دلمه اي | 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز) |
سير | 4 حبه |
گردو | 50 گرم |
زيره سبز (آسياب شده) | 3/4 قاشق چايخوري |
رب انار | 1 و نيم قاشق سوپخوري |
پياز | 1 عدد كوچك |
فلفل قرمز (يا فلفل آلپو يا پاپريكاي بوداده) | 1 قاشق چايخوري |
نمك | 1 قاشق چايخوري |
روغن زيتون | 1/4 فنجان (كاملاً خالص) |
طرز تهيه :
1.گردوها را در يك كاسه قرار دهيد، روي آن آب بريزيد و بگذاريد 1 ساعت خيس بخورد.
2.حبه هاي سير را پوست بكنيد و خرد كنيد و با نمك در هاون قرار دهيد. سير را بكوبيد و له كنيد.
3. فلفل ها را بشوييد و روي يك سيني شيريني پزي كه كف آن را با فويل پوشانده ايد قرار دهيد و روي كباب پز زير شعله ي كباب كننده بگذاريد. هر چند دقيقه يكبار آنها را برگردانيد تا پوستشان سياه و ذغالي شود. در اين مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در يك كيسه ي پلاستيكي قرار دهيد. در كيسه را سفت كنيد و بگذاريد 10 دقيقه بماند. كيسه را باز كنيد و پوست فلفل ها را بكنيد. فلفل ها را دو نيم كنيد و دانه ها و ساقه و سفيدي هاي داخلش را جدا كنيد.
4. پياز را پوست بكنيد و 4 قسمت كنيد.
5. فلفل، پياز، سير له شده، گردوي خشك، زيره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز يا پاپريكا و روغن زيتون را داخل ظرف غذا ساز بريزيد. به مدت 1 دقيقه يا تا زماني كه مخلوط يكدست و غليظ شود بزنيد. طبق ذائقه مزه دار كنيد و سس را داخل يك كاسه بريزيد. بگذاريد سرو شود و سپس در يخچال نگهداري كنيد.
نكته:
1. مي توانيد از فلفل پيكيلو استفاده كنيد.
2. مي توانيد مقدار گردو را دو برابر كنيد. سس چربتر و غليظ تر مي شود.