پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۹ بازديد
مواد لازم:
مرغ | ۱ عدد |
پياز درشت | ۱ عدد |
دانه انار تازه | ۲ پيمانه |
رب گوجه فرنگي (اختياري) | 1 قاشق غذاخوري |
نمك، فلفل ، زردچوبه، دارچين و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
مرغ را كمي سرخ كرده و با ۲ ليوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روي حرارت ملايم قرار داده تا بپزد. پياز را خرد كرده و در روغن طلايي مي كنيم.
دانه هاي انار را در آن تفت مي دهيم تا آب انار كشيده شده و خورشت به روغن بيفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه كرده، نمك و ادويه جات را داخل آن مي ريزيم. در كنار مرغ يا گوشت پخته شده قرار مي دهيم.
توجه داشته باشيد كه تنها كمتر از يك پيمانه آب داخل خورش باقي مانده باشد. خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زيرا دانه هاي انار سفيد خواهند شد) به مدت نيمساعت روي حرارت ملايم نگه مي داريم تا اصطلاحاً جا افتاده و كاملاً به روغن بيفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد. در صورت تمايل مي توانيم بادمجان هاي سرخ شده را هم در كنار آن قرار دهيم.