كرم دانماركي

آموزش آشپز رايگان

كرم دانماركي

۲۳۵ بازديد

شيريني دانماركي,خمير دانماركي, طرز تهيه ي انواع كيك

مواد لازم :

2 قاشق سوپخوري

آرد ذرت يا آرد گندم

5/1 فنجان

شير

يك عدد

زرده تخم مرغ

نصف فنجان

شكر

50 گرم

كره

به مقدار كم

وانيل يا پوست رنده شده ليمو

روش تهيه :

زرده تخم مرغ و 50 گرم از شكر را با وانيل خوب مخلوط مي كنيم. بقيه شكر را با كره مخلوط كرده و آن را هم مي زنيم تا نرم و سفيد شود. سپس شير و آرد ذرت را مخلوط كرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا غليظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه كرده و به هم مي زنيم. در نهايت كره را افزوده و كرم آماده شده را مورد مصرف قرار مي دهيم.

براي تزئين روي شيريني ها و داخل شيريني ها از مواد زير استفاده مي كنيم.

براي داخل شيريني ها:

كرم دانماركي + دارچين يك قاشق مرباخوري + شكر يك سوم پيمانه.

براي تزئين روي شيريني ها:

يك عدد تخم مرغ + يك قاشق سوپخوري شربت كارامل( شكر را روي حرارت بخار آب ذوب مي كنيم)

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد