پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۳۵ بازديد
مواد لازم :
2 قاشق سوپخوري |
آرد ذرت يا آرد گندم |
5/1 فنجان |
شير |
يك عدد |
زرده تخم مرغ |
نصف فنجان |
شكر |
50 گرم |
كره |
به مقدار كم |
وانيل يا پوست رنده شده ليمو |
روش تهيه :
زرده تخم مرغ و 50 گرم از شكر را با وانيل خوب مخلوط مي كنيم. بقيه شكر را با كره مخلوط كرده و آن را هم مي زنيم تا نرم و سفيد شود. سپس شير و آرد ذرت را مخلوط كرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا غليظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه كرده و به هم مي زنيم. در نهايت كره را افزوده و كرم آماده شده را مورد مصرف قرار مي دهيم.
براي تزئين روي شيريني ها و داخل شيريني ها از مواد زير استفاده مي كنيم.
براي داخل شيريني ها:
كرم دانماركي + دارچين يك قاشق مرباخوري + شكر يك سوم پيمانه.
براي تزئين روي شيريني ها:
يك عدد تخم مرغ + يك قاشق سوپخوري شربت كارامل( شكر را روي حرارت بخار آب ذوب مي كنيم)