پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۴ بازديد
مواد لازم :
آرد 280 گرم
شكر 50 گرم
بيكينگپودر دو قاشق چايخوري
نمك قاشق چايخوري
كره خردشده سرد 75 گرم
تخممرغ يك عدد
وانيل يك قاشق چايخوري
خامه 110 ميليليتر
طرز تهيه :
در ظرفي آرد، شكر، بيكينگ پودر و نمك را با هم الك كنيد. سپس كره را با نوك انگشت با آرد مخلوط كنيد تا به صورت خرده نان در آيد. در ظرفي ديگر خامه، تخممرغ و وانيل را با هم مخلوط كنيد. آنگاه وسط آرد را گود و مواد مايه را به آرامي با مواد خشك مخلوط كنيد. البته زياد هم نزنيد تا فقط تركيب شوند. خمير را روي سطح آردپاشي شده حدود پنج دقيقه ورز دهيد و به شكل يك دايره با قطر تقريبا دو سانتيمتر حالت دهيد و با قالب گرد شش سانتي، برش بزنيد. هنگام قالب زدن بهتر است قالب را در خمير بچرخانيد چون بهتر پف ميكند. خميرها را روي كاغذ روغني در روي سيني فر با فاصله بچينيد و آن را به مقداري خامه، آغشته كنيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر با 190 درجه سانتيگراد بپزيد. مدتي صبر كنيد تا خنك شود و با خامه، مرباي دلخواه يا كره سرو كنيد.