باقلوا را مي توانيد در فر هم تهيه كنيد. به اين ترتيب كه بعد از پيچيدن باقلوا، آن ها را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزيد....
مواد لازم:
- شير نصف پيمانه(80 گرم)
- بيكينگ پودر يك دوم قاشق چاي خوري
- نمك يك هشتم قاشق چاي خوري
- كره 3 قاشق غذاخوري
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- آرد الك شده 225 گرم
مواد لازم براي داخل باقلوا:
- پودر پسته 2 پيمانه
- گلاب 2 قاشق غذاخوري
- پودر قند يك پيمانه
- هل 1 قاشق چاي خوري
مواد لازم براي شربت باقلوا:
- شكر يك پيمانه(150 گرم)
- آب نصف پيمانه(70 گرم)
- گلاب يك چهارم پيمانه(40 گرم)
- جوهر ليمو يك چهارم قاشق چاي خوري
طرز تهيه :
بيكينگ پودر و نمك را در شير حل كرده و با سه قاشق كره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط كنيد. آرد را كم كم اضافه نموده تا خمير لطيفي به دست آيد.خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و دو ساعت بگذاريد بماند تا خمير ور بيايد. سپس به اندازه يك گردو از خمير برداشته و با وردنه به شكل مربع باز كنيد. - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط كرده و به اندازه يك قاشق از مواد مخلوط شده را روي خمير باز شده قرار دهيد و چهار گوشه خمير را به طرف بالا جمع نموده و يك پيچ به آن بدهيد و لبه هاي آن را برگردانيد تا به شكل گل رز درآيد و در روغن فراوان سرخ كرده، سپس در شربت بيندازيد تا شيره به خورد آن برود. سپس روي آن پودر پسته بزيريد.
طرز تهيه شربت باقلوا:
شكر، آب، گلاب و جوهر ليمو را مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد تا اندكي بجوشد و كمي غليظ شود.
تهيه باقلوا در فر:
باقلوا را مي توانيد در فر هم تهيه كنيد. به اين ترتيب كه بعد از پيچيدن باقلوا، آن ها را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزيد. كمي كه لبه نان باقلوا تغيير رنگ داد، از فر خارج نموده و روي آن پودر قند بپاشيد