طرز تهيه باقلوا گل رز قزوين

۲۲۳ بازديد

باقلوا را مي توانيد در فر هم تهيه كنيد. به اين ترتيب كه بعد از پيچيدن باقلوا، آن ها را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزيد....

باقلوا,قزويني,شيريني سنتي قزوين

مواد لازم:

- شير نصف پيمانه(80 گرم)

- بيكينگ پودر يك دوم قاشق چاي خوري

- نمك يك هشتم قاشق چاي خوري

- كره 3 قاشق غذاخوري

- زرده تخم مرغ 2 عدد

- آرد الك شده 225 گرم

مواد لازم براي داخل باقلوا:

- پودر پسته 2 پيمانه

- گلاب 2 قاشق غذاخوري

- پودر قند يك پيمانه

- هل 1 قاشق چاي خوري

مواد لازم براي شربت باقلوا:

- شكر يك پيمانه(150 گرم)

- آب نصف پيمانه(70 گرم)

- گلاب يك چهارم پيمانه(40 گرم)

- جوهر ليمو يك چهارم قاشق چاي خوري

طرز تهيه :

بيكينگ پودر و نمك را در شير حل كرده و با سه قاشق كره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط كنيد. آرد را كم كم اضافه نموده تا خمير لطيفي به دست آيد.خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و دو ساعت بگذاريد بماند تا خمير ور بيايد. سپس به اندازه يك گردو از خمير برداشته و با وردنه به شكل مربع باز كنيد. - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط كرده و به اندازه يك قاشق از مواد مخلوط شده را روي خمير باز شده قرار دهيد و چهار گوشه خمير را به طرف بالا جمع نموده و يك پيچ به آن بدهيد و لبه هاي آن را برگردانيد تا به شكل گل رز درآيد و در روغن فراوان سرخ كرده، سپس در شربت بيندازيد تا شيره به خورد آن برود. سپس روي آن پودر پسته بزيريد.

طرز تهيه شربت باقلوا:

شكر، آب، گلاب و جوهر ليمو را مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد تا اندكي بجوشد و كمي غليظ شود.

تهيه باقلوا در فر:

باقلوا را مي توانيد در فر هم تهيه كنيد. به اين ترتيب كه بعد از پيچيدن باقلوا، آن ها را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزيد. كمي كه لبه نان باقلوا تغيير رنگ داد، از فر خارج نموده و روي آن پودر قند بپاشيد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد