استيك نيويوركي با فلفل ماداگاسكار

۲۳۵ بازديد

پخت استيك نيويوركي,استيك با فلفل ماداگاسكار

آماده سازي: 5 دقيقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقيقه

مواد لازم : براي 4 نفر

گوشت گاو (گوساله)

4 تكه، هر كدام 180 گرم

(آنتروكوت (گوشت استيك از دنده برش خورده شده))

دانه فلفل (مخلوط (فلفل سياه، سبز، قرمز)) 1/4 فنجان
روغن گياهي (با طعم ملايم. مانند طعم بادام) 2 قاشق سوپخوري
خامه (پر چرب) 1 فنجان
آب (داغ) 1 فنجان
سس دمي گليس 3 قاشق سوپخوري
كره بدون نمك 1 قاشق سوپخوري
دانه فلفل (جهت تزئين) 1/4 فنجان

سس دمي گليس (نوعي سس قهوه اي فرانسوي، مخلوطي از سس قرمز و سس ورستر شاير)


طرز تهيه :

1. با استفاده از يك وردنه، 1/4 فنجان دانه ي فلفل را لاي يك دستمال تا شده له بكوبيد.

2. چربي اضافي را از استيك ها جدا كنيد. با نمك و دانه هاي فلفل كوبيده شده مزه دار كنيد.

3. يك ماهيتابه ي بزرگ را روي شعله بگذاريد. داخل آن روغن بريزيد و روي شعله ي زياد هر طرف استيك ها را به مدت 4 دقيقه بپزيد تا به حالت نسبتاً نيم پخته دربيايند.

4. چربي را از ماهيتابه بيرون بريزيد.

5. سس دمي گليس و آب داغ را اضافه كنيد. هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.

6. خامه را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا سس آنقدر غليظ شود كه از پشت قاشق نريزد.

7. كره را بريزيد و هم بزنيد. طبق ذائقه با نمك مزه دار كنيد.


هنگام سرو:

روي هر ظرف گرم شده يك تكه استيك از وسط برش خورده قرار دهيد. سس را با ملاقه روي استيك ها بريزيد و دانه هاي فلفل خيس خورده را يكدست روي تمام قسمت ها پخش كنيد.
نكته: استيك برش نيويوركي بين استيك هاي پرچربي مانند استيك گوشت دنده و استيك هاي خيلي نازك مانند استيك سيرليون (راسته) يا استيك فيله، غذاي متعادل تري است. رگه هاي چربي در آن به مقدار بسيار مناسبي وجود دارد و اين استيك براي گريل كردن عالي است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد