پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۲ بازديد
كره را روي حرارت ملايم ذوب كنيد، پياز و قارچ را در آن تفت دهيد و بگذاريد بپزد تا آب قارچ خشك شود.
مواد لازم:
كره: ۴ قاشق غذاخوري
پياز خرد شده: ۲ پيمانه
قارچ خرد شده: نيم كيلوگرم
شويد تازه خرد شده: ۲ قاشق مرباخوري
سس سويا: يك قاشق غذاخوري
آب مرغ: ۲ پيمانه
شير: يك پيمانه
آرد: ۳ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان كافي
آب ليمو: ۲ قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده: يك چهارم پيمانه
خامه: نصف پيمانه
طرز تهيه:
كره را روي حرارت ملايم ذوب كنيد، پياز و قارچ را در آن تفت دهيد و بگذاريد بپزد تا آب قارچ خشك شود.
آرد را اضافه كنيد و تفت دهيد. آب مرغ، شويد و سس سويا را اضافه كنيد و به جوش بياوريد، حرارت را كم كنيد و بگذاريد آرام بپزد.
نمك، فلفل، خامه و آب ليمو را اضافه و زير آن را خاموش كنيد و داغ داغ سرو كنيد.