سوپ قارچ لهستاني

آموزش آشپز رايگان

سوپ قارچ لهستاني

۲۲۲ بازديد

سوپ قارچ لهستاني

كره را روي حرارت ملايم ذوب كنيد، پياز و قارچ را در آن تفت دهيد و بگذاريد بپزد تا آب قارچ خشك شود.

مواد لازم:

كره: ۴ قاشق غذاخوري

پياز خرد شده: ۲ پيمانه

قارچ خرد شده: نيم كيلوگرم

شويد تازه خرد شده: ۲ قاشق مرباخوري

سس سويا: يك قاشق غذاخوري

آب مرغ: ۲ پيمانه

شير: يك پيمانه

آرد: ۳ قاشق غذاخوري

نمك و فلفل: به ميزان كافي

آب ليمو: ۲ قاشق مرباخوري

جعفري خرد شده: يك چهارم پيمانه

خامه: نصف پيمانه

طرز تهيه:

كره را روي حرارت ملايم ذوب كنيد، پياز و قارچ را در آن تفت دهيد و بگذاريد بپزد تا آب قارچ خشك شود.

آرد را اضافه كنيد و تفت دهيد. آب مرغ، شويد و سس سويا را اضافه كنيد و به جوش بياوريد، حرارت را كم كنيد و بگذاريد آرام بپزد.

نمك، فلفل، خامه و آب ليمو را اضافه و زير آن را خاموش كنيد و داغ داغ سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد