مواد لازم:
*عسل 1/3 فنجان
*فلفل قرمز (تازه پودر شده) 1 نوك انگشت
*زنجبيل (تازه رنده شده) نصف قاشق چايخوري
*آب 1 فنجان
*شكر قهوه اي 1/3 فنجان
*سير (تازه پودر شده) نصف قاشق چايخوري
*سس سويا نصف فنجان
*مرغ 6 تكه
*روغن نباتي 1 و نيم قاشق سوپخوري
*كره بادام زميني (پر چرب) نصف فنجان
*سركه سفيد 1 و نيم قاشق سوپخوري
*سس ورسترشاير 1 و نيم قاشق سوپخوري
*روغن كنجد (بو داده) 3 قطره
*مرغ 16 تكه (يا 2 تا 3 عدد سينه مرغ، تكه هاي نازك)
طرز تهيه كباب ساتاي :
1. اگر غذا را روي كباب پز درست مي كنيد، سيخ ها را 10 دقيقه قبل از مزه دار كردن مرغ در آب خيس كنيد.
2. در يك كاسه ي بزرگ سركه، روغن نباتي، سس سويا، سير، آب، زنجبيل، شكر، فلفل قرمز، سس ووست شاير و روغن كنجد را با همزن بزنيد.
3. تكه هاي مرغ را به شكل زير و رو به سيخ بكشيد و در يك كيسه ي زيپي قرار دهيد.
4. مواد مزه دار كننده را روي تمام سطح تكه هاي مرغ بريزيد و در كيسه را ببنديد و تكان دهيد تا روي كل مرغ ها پوشانده شود. به مدت حداقل 2 ساعت (و نه بيشتر از 8 ساعت) در يخچال قرار دهيد. بعد از مزه دار شدن سيخ ها را از درون كيسه بيرون بياوريد و مواد مزه دار كننده را براي مخلوط جلا دهنده ي بادام زميني كنار بگذاريد.
5. مواد مخلوط جلا دهنده ( كره ي بادام زميني، عسل، آب و باقيمانده ي مخلوط مزه دار كننده) را داخل يك قابلمه با هم تركيب كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. آنقدر هم بزنيد تا به خوبي حل شوند و مخلوط جوش بيايد.
6. ظرف را از روي شعله برداريد و بگذاريد كنار تا بر روي ساتاي آماده شده بماليد. ساتاي را در فر با دماي 375 درجه فارنهايت (190 درجه سانتي گراد) به مدت 20 دقيقه يا آنقدر كه دماي داخلي به 160 درجه فارنهايت (70 درجه سانتي گراد) برسد بپزيد. يا روي كباب پز با شعله ي كم كباب كنيد تا كاملاً بپزد. مخلوط جلا دهنده ي بادام زميني را روي آن بماليد يا داخل ظرف بريزيد.
7. روي آن را تزئين كنيد.