پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۷ بازديد
فر را روي ۲۲۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
مواد لازم:
كره آب شده: ۳قاشق غذاخوري
آرد: ۲پيمانه
بكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري
نمك: نوك قاشق مرباخوري
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
خامه: يك و نيم پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي ۲۲۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
سيني را با كاغذ روغني آماده كنيد.
آرد، بكينگ پودر، نمك و شكر را در كاسه الك كنيد.
يك و يك چهارم پيمانه خامه را به آن اضافه كنيد. در صورت خشك بودن مواد، بقيه خامه را نيز اضافه كنيد.
خمير به دست آمده را به اندازه گردو درآوريد، سپس روي آن را با كره آب شده آغشته كنيد و در سيني بچينيد. اين روش را براي كل خمير انجام دهيد.
سيني را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا به رنگ طلايي دربيايد.