كيك اسفنجي ژاپني

آموزش آشپز رايگان

كيك اسفنجي ژاپني

۱۹۹ بازديد

كيك اسفنجي ژاپني

ابتدا فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

مواد لازم:

كره: ۶۰گرم

شير پرچرب: ۸۰ميلي ليتر

آرد: ۴۰گرم

تخم مرغ: يك عدد

زرده تخم مرغ: ۵عدد

سفيده تخم مرغ: ۵عدد

وانيل: كمي

شكر: ۱۱۵گرم

نمك: نوك قاشق مرباخوري

پودر تارتار: يك چهارم پيمانه

طرز تهيه:

ابتدا فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

قالب چهارگوش مناسب آماده كنيد.

كره آب شده و شير داغ را با هم مخلوط كنيد.

آرد الك شده را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

زرده تخم مرغ زده شده و وانيل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

در ظرف جداگانه اي، سفيده تخم مرغ را بزنيد تا كف كند، سپس شكر، تارتار و نمك را اضافه كنيد و هم بزنيد تا فرم بگيرد.

يك سوم سفيده تخم مرغ زده شده را به آرامي و طي سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه كنيد.

توجه كنيد مايه كيك را نبايد بيش از حد هم بزنيد.

مايه را در قالب بريزيد و بگذاريد به مدت ۳۰ تا ۳۵دقيقه در فر بماند.

كيك را از فر درآوريد و برگردانيد و روي سيني پنجره دار قرار دهيد تا خنك شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد