ابتدا فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
مواد لازم:
كره: ۶۰گرم
شير پرچرب: ۸۰ميلي ليتر
آرد: ۴۰گرم
تخم مرغ: يك عدد
زرده تخم مرغ: ۵عدد
سفيده تخم مرغ: ۵عدد
وانيل: كمي
شكر: ۱۱۵گرم
نمك: نوك قاشق مرباخوري
پودر تارتار: يك چهارم پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
قالب چهارگوش مناسب آماده كنيد.
كره آب شده و شير داغ را با هم مخلوط كنيد.
آرد الك شده را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
زرده تخم مرغ زده شده و وانيل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
در ظرف جداگانه اي، سفيده تخم مرغ را بزنيد تا كف كند، سپس شكر، تارتار و نمك را اضافه كنيد و هم بزنيد تا فرم بگيرد.
يك سوم سفيده تخم مرغ زده شده را به آرامي و طي سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه كنيد.
توجه كنيد مايه كيك را نبايد بيش از حد هم بزنيد.
مايه را در قالب بريزيد و بگذاريد به مدت ۳۰ تا ۳۵دقيقه در فر بماند.
كيك را از فر درآوريد و برگردانيد و روي سيني پنجره دار قرار دهيد تا خنك شود.