ماربلد برانيز كيك قهوه خور هاي حرفه اي!

۲۷۷ بازديد

ماربلد برانيز، كيك قهوه خور هاي حرفه اي!

مواد لازم:

پودر كاكائو: ۲ قاشق سوپ‌خوري

شكلات: ۱۰۰ گرم

بيكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري

وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

كره: ۱۵۰ گرم آرد: ۱۵۰ گرم

نمك: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري

‌تخم‌‌مرغ:‌‌ ۴ عدد

گردو: يك پيمانه شكر: ۶۰ گرم

مواد لازم رويه:

كره نرم: ۵۰ گرم

وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

‌تخم‌‌مرغ: ۲ عدد پنير خامه‌اي: ۳۰۰ گرم

آرد: ۳ قاشق سوپ‌خوري

شكر: يك‌دوم پيمانه

روش تهيه:

قالب چهارگوش ۲۰ سانتي‌متري را چرب كرده و كره را با شكلات و پودر كاكائو روي حرارت غيرمستقيم ذوب كنيد. آرد، بيكينگ‌پودر، وانيل و نمك را نيز مخلوط كرده و الك كنيد. تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي حدود ۲ دقيقه بزنيد تا پوك شود. مواد خشك الك شده و بعد محلول شكلات و در آخرين مرحله گردو خرد شده را از مواد به اندازه ۶ قاشق سوپ‌خوري كنار بگذاريد و باقي را درون قالب آماده بريزيد و با نوك چاقو به شكل ماربلد درآوريد و در فر ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۴۵ دقيقه قرار دهيد.

روش تهيه رويه:

۱. كره نرم شده را با شكر بزنيد، سپس پنير خامه‌اي را اضافه كنيد و به زدن ادامه دهيد تا مواد لطيف شود.

۲. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه كنيد. سپس آرد و وانيل را بيفزاييد و با درجه متوسط همزن حدود يك دقيقه مواد را بزنيد، اكنون مواد آماده است. بعد از خارج كردن قالب از فر حدود ۱۰ دقيقه زمان دهيد تا كمي خنك شود، سپس به ابعاد دلخواه برش دهيد.

نكته:

كف قالب را پس از چرب كردن كاغذ روغني پهن كرده و روي كاغذ را نيز چرب كنيد تا بهتر از قالب جدا شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد