چيزكيك يك تركيب فوقالعاده از كيك، پنير خامهاي و خامه است كه شايد عمر آن كمتر از ۲۰۰ سال باشد اما طرفداران پر و پاقرصي در سرتاسر دنيا دست و پا كرده است. چيزكيك موز را در خانه بپزيد و از طعم خوب آن لذت ببريد.
مواد لازم:
موز خرد شده ۲ عدد
پنير خامهاي ۱ بسته
شربت كمپوت آناناس ۱فنجان
كيك ساده شيري يك عدد
خامه ۱ بسته
گردوي خرد شده ۱ قاشق
شكر دو قاشق
طرز تهيه:
قبل از هر چيز يك كيك شيري ساده به ضخامت ۳سانتيمتر آماده كرده و آن را در دماي بيرون خنك كنيد. سپس در يك كاسه، موزها را با ۲ قاشق غذاخوري آب كمپوت آناناس مخلوط كنيد.
اجازه دهيد چند دقيقهاي موزها با شربت آناناس نرم شوند. بعد، موزها را در آبكش ريخته و اجازه دهيد شربت آناناس از آنها جدا شود. بعد، موزها را ته ظرف كيكپزي بچينيد. در يك كاسه بزرگ يكسوم از پنير خامه اي را با باقيمانده شربت آناناس مخلوط كرده و هم بزنيد. اين مخلوط را به مدت ۱۰ دقيقه در يخچال بگذاريد و بعد، روي موزهاي داخل سيني كيك پزي اضافه كنيد.
روي آن را با فويل بپوشانيد و در يخچال بگذاريد تا كاملاً سفت شود. خامه را با پنير خامهاي باقيمانده و دو قاشق شكر با همزن بزنيد تا حدي كه سفت شود. بعد آن را با گردوي خرد شده مخلوط كرده و در يخچال بگذاريد. نيم ساعت بعد، اين مخلوط را روي موزها بريزيد و در نهايت كيك را روي مواد بگذاريد و با دست كمي فشار دهيد. سپس قالب را برگردانيد و دور چيز كيك را تزئين كنيد.