پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۹ بازديد
تورتليني ها را طبق دستور روي پاكت بپزيد و آبكش كنيد. سپس داخل قابلمه بريزيد.
تعداد: ۴ نفر
زمان تهيه: ۲۵ دقيقه
مواد لازم
يك بسته تورتيليني پنيري
۲۲۵ گرم گوشت چرخكرده
۴۰۰ گرم سس ريحان و فلفل پاستا
۴۵۵ گرم سس سالسا
يك قاشق غذاخوري گشنيز تازه
نان سير
طرز تهيه
۱. تورتليني ها را طبق دستور روي پاكت بپزيد و آبكش كنيد. سپس داخل قابلمه بريزيد. در اين فاصله، گوشت چرخكرده را در تابه تفت دهيد تا برشته شوند. سس سالسا را با سس پاستا مخلوط كنيد و بگذاريد تا بجوشد. حرارت را كم كنيد. در ظرف را بگذاريد تا ۵ دقيقه نيم جوش شود. پاستا و گشنيز را داخل سس بريزيدو هم بزنيد.
۲. غذا را در ظرف غذاي خود بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد.