سيب را به دو نيم كنيد. با اين دو نيمه دو لاكپشت مي توان درست كرد. با چاقوي تايلندي سه شش ضلعي در كنار هم ببريد.
وسايل و مواد لازم:
۱ عدد سيب
هلو يا سيب ديگري براي تزئين
چاقوي تايلندي
روش تهيه لاكپشت:
۱. سيب را به دو نيم كنيد. با اين دو نيمه دو لاكپشت مي توان درست كرد.
۲. با چاقوي تايلندي سه شش ضلعي در كنار هم ببريد.
۳. بعد سلول هاي ديگر را اضافه كنيد.
۴. در هر شش ضلعي مارپيچ هايي دربياوريد.
۵. هلو را قاچ كنيد و براي سر و پاهاي لاكپشت استفاده كنيد.
نكته: يادتان باشد از آبليمو استفاده كنيد تا سيب هاي قهوه اي نشوند.
نكاتي براي حكاكي روي سيب:
۱. اگر نمي خواهيد كه سيب ها سريع قهوه اي شوند، آنها را زياد عميق نبريد. طرح هاي زيبايي از كنتراست بين پوست قرمز/سبز و گوشت سفيد سيب درمي آيد كه نيازي به برش عميق ندارد.
۲. براي آنكه قسمت هاي برش خورده قهوه اي نشوند، به آن قسمت هاي آبليمو بزنيد. بلورهاي اسيد ليمو را در آب حل كنيد. سيب را هر بار پس از چند برش در اين آب فرو كنيد. اين باعث مي شود كه طرح شما ساعت هاي بيشتري زيبا بماند.
۳. با سلفون روي سيب برش خورده را بپوشانيد تا اكسيژن به آن نرسد.
۴. سيب هاي برش خورده را در مكان سرد يا يخچال نگهداري كنيد.