شامي رودباري (براي ۴ نفر)

آموزش آشپز رايگان

شامي رودباري (براي ۴ نفر)

۱۹۳ بازديد

شامي رودباري (براي ۴ نفر)

حالا به اندازه يك نارنگي كوچك از مواد شامي را برداريد و در دست يا داخل قالب گرد آن را پهن كنيد. مقداري روغن در تابه بريزيد و شامي ها را در آن سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

مواد لازم:

گوشت گوساله: ۴۰۰ گرم

پياز رنده شده: ۳ عدد

نمك و فلفل: به اندازه لازم

سبزي معطر (ترخون، مرزه، گشنيز و ريحان) خرد شده: يك فنجان

روغن: به ميزان لازم

گوجه رنده شده: ۵۰۰ گرم

رب‌گوجه: يك قاشق غذاخوري

روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ابتدا گوشت گوساله چرخ شده را با پياز هاي رنده شده مخلوط و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و بعد سبزي هاي معطر را به مواد فوق بيفزاييد و با نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز دهيد و بگذاريد چند ساعتي در يخچال بماند تا عطر سبزي ها در گوشت نفوذ كند و خوش طعم تر شود.

حالا به اندازه يك نارنگي كوچك از مواد شامي را برداريد و در دست يا داخل قالب گرد آن را پهن كنيد. مقداري روغن در تابه بريزيد و شامي ها را در آن سرخ كنيد و كنار بگذاريد. گوجه هاي رنده شده را همراه رب گوجه در يك قاشق روغن تفت دهيد و يك قاشق از سبزي معطر خرد شده را به آن بيفزاييد. كمي نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم بجوشد و غليظ شود. سپس شامي ها را درون اين سس بي نظير و خوشمزه بگذاريد و حرارت را كم كنيد. در ظرف را بگذاريد تا كم كم بپزد. در انتهاي كار ۲ قاشق روغن زيتون را به مواد اضافه كنيد تا دو دقيقه هم با روغن زيتون بجوشد و بعد آن را از روي حرارت برداريد. چون روغن زيتون نبايد زياد حرارت ببيند. اين شامي لذيذ را مي توانيد همراه كته اي كه از قبل آماده كرده ايد يا با نان در كنار جمع صميمي خانواده سرو كنيد و از طعم بي نظير آن لذت ببريد. بفرماييد، نوش جان.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد