
كف قالب مناسب را با كاغذ فويل بپوشانيد طوري كه از هر طرف، فويل كمي اضافه باشد تا جداسازي مواد از آن آسان باشد. روي فويل را كمي چرب كنيد.
مواد لازم:
جو دوسر زودپز: يك پيمانه
مغز گندم تفت داده شده: يك سوم پيمانه
آرد گندم سبوس دار: يك چهارم پيمانه
پودر دارچين: يك قاشق مرباخوري
زردآلو ي خشك: نصف پيمانه
انجير خشك: نصف پيمانه
كشمش طلايي: نصف پيمانه
بادام: نصف پيمانه
زغال اخته خشك: يك سوم پيمانه
گردو: يك سوم پيمانه
تخم مرغ: يك عدد
تخمه آفتاب گردان: يك چهارم پيمانه
عسل: يك چهارم پيمانه
شكلات تلخ آب شده: ۵۶ گرم
طرز تهيه:
فر را روي ۱۷۵ درجه سانتيگراد قرار دهيد.
كف قالب مناسب را با كاغذ فويل بپوشانيد طوري كه از هر طرف، فويل كمي اضافه باشد تا جداسازي مواد از آن آسان باشد. روي فويل را كمي چرب كنيد.
جو دوسر، مغز گندم، آرد و دارچين را در غذاساز مخلوط كنيد سپس گردو، بادام، زردآلو و انجير خرد شده، كشمش، زغال اخته و دانه تخم آفتاب گردان را به مواد اضافه و دوباره در غذاساز مخلوط كنيد تا ميوه و مغزها نرم شود.
تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط و مخلوط ميوه ها را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
مواد را روي فويل پهن و صاف كنيد.
به مدت ۲۰ دقيقه يا تا زماني كه كناره ها قهوه اي شود و قسمت وسط آن خودش را بگيرد مواد را بپزيد.
از فر در بياوريد، بگذاريد خنك شود، برش بزنيد و با شكلات آب شده، روي آن را تزئين كنيد.