يك دونات خوشمزه پر از ادويه!

۲۱۹ بازديد

يك دونات خوشمزه پر از ادويه!

در يك كاسه بزرگ، كره را با همزن برقي و سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانيه هم بزنيد.

تعداد: ۱۲ دونات

زمان تهيه: ۳۵ دقيقه

زمان سرد شدن: ۳ ساعت

زمان پخت: ۲.۵ دقيقه براي هر كدام

• مواد لازم:

دو قاشق غذاخوري كره آب شده

نصف پيمانه شكر

دو قاشق چايخوري بيكينگ پودر

نصف قاشق چايخوري نمك

نصف قاشق چايخوري پودر دارچين

¼ قاشق چايخوري جوش شيرين

¼ قاشق چايخوري پودر زنجبيل

۱/۸ قاشق چايخوري جوز هندي رنده شده

۱/۸ قاشق چايخوري پودر ميخك

نصف پيمانه كنسرو كدو حلوايي

۱/۳ پيمانه شير

يك عدد تخم مرغ

يك عدد زرده تخم مرغ

نصف قاشق چايخوري وانيل

دو پيمانه آرد كامل

روغن گياهي براي سرخ كردن

• طرز تهيه:

۱. در يك كاسه بزرگ، كره را با همزن برقي و سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانيه هم بزنيد. نصف پيمانه شكر، بيكينگ پودر، نمك، دارچين، جوش شيرين و پودرهاي زنجبيل، ميخك و جوز هندي را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. كدوحلوايي، شير، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد. با كمك قاشق چوبي به تدريج آرد را اضافه كنيد تا خمير شود. روي مواد را بپوشانيد و سه ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

۲. روي سطحي كه كاملا آردپاشي كرده ايد، خمير را رول و به قطعات كوچك تقسيم كنيد.

۳. در صورت تمايل وسط دونات ها را با قالب دايره اي خالي كنيد و دايره هاي درآمده را نيز قلقلي كنيد يا همه را با هم مخلوط و دوباره به شكل دونات برش دهيد.

۴. روغن سرخ كردني را داخل قابلمه متوسط بريزيد و بگذاريد داغ شود. سپس، هركدام از دونات ها را ۲.۵ تا ۳ دقيقه در روغن داغ بپزيد تا كاملا طلايي شوند. آنها را روي دستمال حوله اي بگذاريد تا روغنشان گرفته شود.

۵. تا گرم هستند دونات ها را داخل ظرف شكر بغلطانيد و گرم سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد