پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۱۳ بازديد

مواد لازم:
كيك اسفنجي ۴ تخم مرغي:
يك عدد
كمپوت سيب:
يك عدد
خامه فرم گرفته:
۳۵۰ گرم
روش تهيه:
كيك اسفنجي را به اندازه دلخواه برش داده و بين ليوانها تقسيم كنيد.
سپس به وسيله قلممو روي كيكهاي اسفنجي را با آب كمپوت مرطوب كنيد و كمپوت سيب را روي كيك قرار دهيد.
در ادامه مقداري خامه داخل ليوانها ريخته و مجددا اين عمل را تكرار كنيد يعني كيك اسفنجي، خامه و سيب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل ليوانها پر كنيد.
با برگ هاي تازه نعنا تزئين كنيد.
Just For Transfer
اسموتي آناناس و زنجبيل
اسموتي وانيلي موز و آناناس