دسر سيب و خامه

آموزش آشپز رايگان

دسر سيب و خامه

۲۰۷ بازديد

دسر سيب و خامه

مواد لازم:

كيك اسفنجي ۴ تخم مرغي:

يك عدد

كمپوت سيب:

يك عدد

خامه فرم گرفته:

۳۵۰ گرم

روش تهيه:

كيك اسفنجي را به اندازه دلخواه برش داده و بين ليوان‌ها تقسيم كنيد.

سپس به وسيله قلم‌مو روي كيك‌هاي اسفنجي را با آب كمپوت مرطوب كنيد و كمپوت سيب را روي كيك قرار دهيد.

در ادامه مقداري خامه داخل ليوان‌ها ريخته و مجددا اين عمل را تكرار كنيد يعني كيك اسفنجي، خامه و سيب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل ليوان‌ها پر كنيد.

با برگ هاي تازه نعنا تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد