مواد لازم براي قالب گرد ۳۰ سانتي:
تخم مرغ: ۸ عدد
شكر:۲۰۰ گرم
آرد: ۱۸۰ گرم
آرد ذرت: ۴۰ گرم
آب جوش: ۱۲۵ميليليتر
وانيل:يك قاشق چايخوري
بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
رنگ خوراكي: در صورت امكان
روش تهيه:
۱ - آرد، آرد ذرت و بيكينگپودر را با هم مخلوط كرده، ۳ بار الك ميكنيم.
۲ - زرده و سفيده تخممرغها را از هم جدا ميكنيم.
۳ - ۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن ميكنيم. وقتي كمي فرم گرفت آبجوش را آرامآرام به مواد اضافه ميكنيم و آنقدر هم ميزنيم تا زردهها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه ميكنيم و وقتي مخلوط شد كنار ميگذاريم.
۴ - سفيدهها را جداگانه آنقدر هم ميزنيم تا خشك و پنبهاي شوند؛ سپس ۵۰ گرم از شكر باقيمانده را آرامآرام به آن افزوده و مواد را به هم ميزنيم تا يكدست شود.
۵ - مايه زرده را به مايه سفيده اضافه كرده و بهصورت دوراني با ليسك هم ميزنيم؛ بهطوري كه پف سفيده نخوابد.
۶ - آرد را در ۳ مرحله با الك داخل مواد ريخته و با ليسك هم ميزنيم تا مواد يكدست شود.
۷ - مواد را داخل قالب كمربندي كه از قبل كف آن كاغذ روغني پهن كرده و چرب كردهايم ريخته و بهمدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم تا بپزد.