كيك اسفنجي، زيبا و اشتهابرانگيز

۱۹۲ بازديد

كيك اسفنجي، زيبا و اشتهابرانگيز

مواد لازم براي قالب گرد ۳۰ سانتي:

تخم مرغ: ۸ عدد

شكر:۲۰۰ گرم

آرد: ۱۸۰ گرم

آرد ذرت: ۴۰ گرم

آب جوش: ۱۲۵ميلي‌ليتر

وانيل:يك قاشق چاي‌خوري

بيكينگ‌‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري

رنگ خوراكي: در صورت امكان

روش تهيه:

۱ - آرد، آرد ذرت و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده، ۳ بار الك مي‌كنيم.

۲ - زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا مي‌كنيم.

۳ - ۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن مي‌كنيم. وقتي كمي فرم گرفت آب‌جوش را آرام‌آرام به مواد اضافه مي‌كنيم و آنقدر هم مي‌زنيم تا زرده‌ها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه مي‌كنيم و وقتي مخلوط شد كنار مي‌گذاريم.

۴ - سفيده‌ها را جداگانه آنقدر هم مي‌زنيم تا خشك و پنبه‌اي شوند؛ سپس ۵۰ گرم از شكر باقيمانده را آرام‌آرام به آن افزوده و مواد را به هم مي‌زنيم تا يكدست شود.

۵ - مايه زرده را به مايه سفيده اضافه كرده و به‌صورت دوراني با ليسك هم مي‌زنيم؛ به‌طوري كه پف سفيده نخوابد.

۶ - آرد را در ۳ مرحله با الك داخل مواد ريخته و با ليسك هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود.

۷ - مواد را داخل قالب كمربندي كه از قبل كف آن كاغذ روغني پهن كرده و چرب كرده‌ايم ريخته و به‌مدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم تا بپزد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد