مواد لازم براي وافل:
۲ فنجان پودر كيك
يك و نيم فنجان شير
نيم فنجان شكر ريز دانه
ربع فنجان پودر كاكائو
۲ قاشق روغن نباتي
۱ عدد تخم مرغ
گيلاس به تعداد لازم
برگ نعناع تازه براي تزئين
مواد لازم براي خامه كيك
۱ فنجان خامه سنگين
۲ قاشق شكر ريز دانه
مواد لازم براي شكلات روي كيك
نيم فنجان خامه سنگين
۱۷۰ گرم چيپس شكلاتي نيمه شيرين
طرز تهيه:
۱. وافل ساز را گرم كنيد. در كاسه بزرگي پودر كيك، شير، شكر، پودر كاكائو، روغن نباتي و تخم مرغ را هم بزنيد تا يكنواخت شود.
۲. دو صفحه وافل ساز را چرب كنيد. با دقت نيم فنجان از مخلوط را در مركز وافل ساز بگذاريد و آن را يكنواخت كنيد. درب آن را ببنديد و بگذاريد بپزد. سپس با دقت وافل را در آوريد و اين كار را براي بقيه مخلوط هم انجام دهيد.
۳. سپس وافل ها را بگذاريد بمانند تا سرد شوند.
۴. در كاسه بزرگي يا در كاسه ميكسر، خامه سنگين و شكر را ۵ دقيقه بزنيد تا يكنواخت شود. اين خامه سفيد را كنار بگذاريد و حالا قابلمه كوچكي را روي حرارت متوسط بگذاريد تا داغ شود، خامه سنگين را در آن بجوشانيد و در كاسه چيپس شكلات ها را بريزيد و خامه را رويش بريزيد و مخلوط كنيد تا يكنواخت شود.
۵. حالا دو عدد وافل را روي بشقابي بگذاريد. نيمي از خامه سفيد را رويش بريزيد و يك لايه گيلاس بچينيد. دو عدد وافل روي گيلاس ها بگذاريد و رويش خامه سفيد بريزيد و يك لايه ديگر گيلاس بچينيد. دوباره رويش وافل بگذاريد.
۶. شكلاتي كه آماده كرده بوديد را روي وافل بريزيد و با گيلاس و برگ نعناع تزئين كنيد.
كيك گيلاس و وافل جنگل سياه آماده است. نوش جان!