كيك گيلاس و وافل، جنگل سياه

۲۱۱ بازديد

كيك گيلاس و وافل، جنگل سياه

مواد لازم براي وافل:

۲ فنجان پودر كيك

يك و نيم فنجان شير

نيم فنجان شكر ريز دانه

ربع فنجان پودر كاكائو

۲ قاشق روغن نباتي

۱ عدد تخم مرغ

گيلاس به تعداد لازم

برگ نعناع تازه براي تزئين

مواد لازم براي خامه كيك

۱ فنجان خامه سنگين

۲ قاشق شكر ريز دانه

مواد لازم براي شكلات روي كيك

نيم فنجان خامه سنگين

۱۷۰ گرم چيپس شكلاتي نيمه شيرين

طرز تهيه:

۱. وافل ساز را گرم كنيد. در كاسه بزرگي پودر كيك، شير، شكر، پودر كاكائو، روغن نباتي و تخم مرغ را هم بزنيد تا يكنواخت شود.

۲. دو صفحه وافل ساز را چرب كنيد. با دقت نيم فنجان از مخلوط را در مركز وافل ساز بگذاريد و آن را يكنواخت كنيد. درب آن را ببنديد و بگذاريد بپزد. سپس با دقت وافل را در آوريد و اين كار را براي بقيه مخلوط هم انجام دهيد.

۳. سپس وافل ها را بگذاريد بمانند تا سرد شوند.

۴. در كاسه بزرگي يا در كاسه ميكسر، خامه سنگين و شكر را ۵ دقيقه بزنيد تا يكنواخت شود. اين خامه سفيد را كنار بگذاريد و حالا قابلمه كوچكي را روي حرارت متوسط بگذاريد تا داغ شود، خامه سنگين را در آن بجوشانيد و در كاسه چيپس شكلات ها را بريزيد و خامه را رويش بريزيد و مخلوط كنيد تا يكنواخت شود.

۵. حالا دو عدد وافل را روي بشقابي بگذاريد. نيمي از خامه سفيد را رويش بريزيد و يك لايه گيلاس بچينيد. دو عدد وافل روي گيلاس ها بگذاريد و رويش خامه سفيد بريزيد و يك لايه ديگر گيلاس بچينيد. دوباره رويش وافل بگذاريد.

۶. شكلاتي كه آماده كرده بوديد را روي وافل بريزيد و با گيلاس و برگ نعناع تزئين كنيد.

كيك گيلاس و وافل جنگل سياه آماده است. نوش جان!

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد