وافل‌ساندويچ توت فرنگي و پنير خامه اي

۱۹۰ بازديد

وافل‌ساندويچ توت فرنگي و پنير خامه اي


در يك كاسه كوچك، پنير خامه اي نرم شده و ۴ قاشق چايخوري عسل را با هم مخلوط كنيد.

تعداد: ۴ نفر

زمان آماده سازي: ۲۰ دقيقه

زمان پخت: دو دقيقه براي هر ساندويچ

• مواد لازم

۱/۳ پيمانه پنير سفيد خامه اي

۴ قاشق چايخوري عسل

۸ عدد نان وافل

۱.۵ پيمانه توت فرنگي تازه

¼ پيمانه گرانولاي كم چرب

دو قاشق غذاخوري مغز نمكي تخمه آفتابگردان

كمي روغن

عسل (اختياري)

• طرز تهيه

۱. در يك كاسه كوچك، پنير خامه اي نرم شده و ۴ قاشق چايخوري عسل را با هم مخلوط كنيد. از اين مخلوط به يك طرف نان هاي وافل بماليد. روي آنها توت فرنگي، گرانولا و تخمه آفتابگردان بگذاريد. يك لايه نان وافل ديگر روي آنها بگذاريد. كمي به پايين فشار بدهيد تا شكل بستني ناني به خود بگيرند.

۲. روي سطح نان هاي وافل كمي روغن بزنيد و آنها را به مدت دو دقيقه در دستگاه پخت وافل بگذاريد تا سطح نان ها طلايي شوند. ساندويچ ها را از وسط دو نيم كنيد و با عسل تزئين و سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد