خوراك نان و بادمجان

آموزش آشپز رايگان

خوراك نان و بادمجان

۲۰۳ بازديد

خوراك نان و بادمجان

اين غذا مخصوص عاشقان طعم بادمجان است. كساني كه علاقه زيادي به پنير دارند مي‌توانند از پنير ورقه‌اي روي نان استفاده كرده و در گريل قرار داده تا روي آن پخش شود. مطمئنا ساندويچ خوشمزه‌اي در انتظار شما خواهد بود.

مواد لازم:

نان سبوس‌دار: يك عدد بزرگ

فيله مرغ: ۱۰۰ گرم

قارچ خردشده: ۴ عدد متوسط

فلفل دلمه‌اي: ۴برش

پنير رنده شده: ۳ قاشق غذاخوري

بادمجان: يك عدد بزرگ

گوجه‌فرنگي: يك عدد بزرگ

پيازچه خردشده: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهيه:

فلفل دلمه‌اي، قارچ و پيازچه را به مدت ۱۰دقيقه تفت داده، سپس فيله مرغ را كه به شكل دلخواه درآورده به همراه بادمجان حلقه‌حلقه شده و گوجه‌فرنگي روي گريل گذاشته و به مدت ۸ دقيقه تا زماني كه خوب پخته شوند قرار داده، سپس اين مواد را داخل نان قرار داده و پنير رنده شده را روي آن مي‌ريزيم و به مدت ۳ دقيقه در مايكروفر قرار داده تا پنير روي مواد آب شود. حال با يك عصرانه راحت و مقوي طرف خواهيم شد كه آماده خوردن است. سرو اين غذا هم بايد با كارد و چنگال و با برش‌هاي عرضي انجام بشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد