پـيتزاي گوجه فرنگي، اسفناج و پنير فتا

۲۰۴ بازديد

پـيتزاي گوجه فرنگي، اسفناج و پنير فتا

مواد لازم براي تهيه خمير

آرد: يك پيمانه

نمك: نصف قاشق مرباخوري

كره يا مارگارين: يك سوم پيمانه و ۲ قاشق غذاخوري

آب سرد: ۲تا۳ قاشق غذاخوري

مواد لازم براي روي خمير:

روغن زيتون: ۲ قاشق مرباخوري

پياز ريز خرد شده: يك هشتم پيمانه

سير له شده: يك حبه

اسفناج خرد شده بدون آب و كاملاً خشك: ۲ پيمانه

تخم مرغ هم زده شده: ۳عدد

خامه: يك و يك چهارم پيمانه

پنير مازارلاي رنده شده: نصف پيمانه

پنير فتاي خرد شده: يك سوم پيمانه

گوجه رسيده برش زده: يك عدد

طرز تهيه:

ابتدا فر را روي ۲۰۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

براي تهيه خمير، آرد و نمك را مخلوط كنيد. كره را به اندازه خيلي ريز خرد و به آرد اضافه كنيد و با نوك انگشتان يا چاقو مخلوط كنيد. آب سرد را اضافه و با چنگال مخلوط كنيد. در صورت خشك بودن خمير، آب اضافه كنيد. در مدتي كه مواد داخل را آماده مي كنيد، خمير را در پلاستيك بپيچيد و در يخچال بگذاريد.

ماهيتابه اي را روي حرارت ملايم بگذاريد. روغن زيتون و سپس پياز و سير را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. اسفناج را نيز اضافه كنيد و بپزيد تا اسفناج ها نرم شود. كمي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و كنار بگذاريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد