مواد لازم براي تهيه خمير
آرد: يك پيمانه
نمك: نصف قاشق مرباخوري
كره يا مارگارين: يك سوم پيمانه و ۲ قاشق غذاخوري
آب سرد: ۲تا۳ قاشق غذاخوري
مواد لازم براي روي خمير:
روغن زيتون: ۲ قاشق مرباخوري
پياز ريز خرد شده: يك هشتم پيمانه
سير له شده: يك حبه
اسفناج خرد شده بدون آب و كاملاً خشك: ۲ پيمانه
تخم مرغ هم زده شده: ۳عدد
خامه: يك و يك چهارم پيمانه
پنير مازارلاي رنده شده: نصف پيمانه
پنير فتاي خرد شده: يك سوم پيمانه
گوجه رسيده برش زده: يك عدد
طرز تهيه:
ابتدا فر را روي ۲۰۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
براي تهيه خمير، آرد و نمك را مخلوط كنيد. كره را به اندازه خيلي ريز خرد و به آرد اضافه كنيد و با نوك انگشتان يا چاقو مخلوط كنيد. آب سرد را اضافه و با چنگال مخلوط كنيد. در صورت خشك بودن خمير، آب اضافه كنيد. در مدتي كه مواد داخل را آماده مي كنيد، خمير را در پلاستيك بپيچيد و در يخچال بگذاريد.
ماهيتابه اي را روي حرارت ملايم بگذاريد. روغن زيتون و سپس پياز و سير را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. اسفناج را نيز اضافه كنيد و بپزيد تا اسفناج ها نرم شود. كمي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و كنار بگذاريد.