مواد لازم:
تخممرغ ۲ عدد
زردهتخممرغ ۱ عدد
شكر ۱۰۰ گرم
ماست خامهاي نصف ليوان (۱۲۵ ميليليتر)
آب ولرم نصف ليوان(۱۲۵ ميليليتر)
كره ذوب شده ۵۰ گرم
كره نرم شده ۱۰۰ گرم
روغن مايع۶۰ ميليليتر
پودر خمير ترش يك و نيم قاشق سوپخوري
آرد به ميزاني كه خمير به دست نچسبد
براي روي خمير: مارمالاد زردآلو به ميزان لازم
كمپوت آناناس، گيلاس و هلو از هر كدام يك قوطي
روش تهيه:
ابتدا پودر خميرترش را به همراه يك قاشق از شكر روي آب ولرم ريخته و همه را با هم مخلوط ميكنيم. براي اين كار حتما ظرف گودي در نظر ميگيريم كه بهتر است چيني باشد. ظرف را در جايي گرم مثل كنار سماور يا كتري قرار ميدهيم تا پف كند. در مرحله بعد تخممرغها، شكر، ماست، كره ذوب شده و روغن مايع را با هم مخلوط ميكنيم و وقتي كه يكدست شدند خمير ترش حل شده را به مايه اضافه كرده و همين طور كه آرد را به تدريج داخل مواد ميريزيم با همزن دستي همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم، سپس تا جايي كه خمير مطلوبي به دست آيد مواد را با دست ورز داده و به ميزان لازم آرد اضافه ميكنيم.
خمير را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه در محيطي گرم استراحت ميدهيم. سپس آن را به شكل يك مستطيل بزرگ پهن كرده، يك سوم از كره نرم شده را با برس روي آن پخش ميكنيم. خمير را روي هم تا زده، دوباره باز ميكنيم و ۳ بار اين كار را ادامه ميدهيم تا كره تمام شود. خمير را داخل ظرف چهارگوش پهن كرده روي آن چند حفره ايجاد ميكنيم، روي خمير را با برس آغشته به مارمالاد زردآلو كرده و كمپوتها را به صورتي كه در عكس مشاهده ميكنيم روي آن ميچينيم. ظرف كيك را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار داده و ميپزيم. بهتر است پس از پخت روي كمپوتها را با ژله بيرنگ يا مارمالاد زردآلو بپوشانيم. (قالب اين كيك بايد چهارگوش به ضلع ۳۰ سانتيمتر باشد)