پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۷ بازديد
پياز را در روغن كمي تفت دهيد تا نرم شود.
مواد لازم:
پنير: ۱۰۰گرم
برش هاي نان تست: ۸ تا ۱۰برش
پياز خرد شده: ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه اي خرد شده: يك عدد
زردچوبه: نصف قاشق مرباخوري
كچاپ گوجه فرنگي: ۲ قاشق مرباخوري
نمك: به اندازه كافي
روغن: يك قاشق مرباخوري
كره به اندازه كافي
طرز تهيه:
پياز را در روغن كمي تفت دهيد تا نرم شود.
فلفل دلمه اي، نمك و زردچوبه را اضافه كنيد و تفت دهيد.
پنير را با دست خرد كنيد و كنار بگذاريد.
كچاپ را به مواد اضافه كنيد، سپس پنير را هم بزنيد و به مواد اضافه كنيد و بگذاريد خوب مخلوط شود، اجازه دهيد ۳ تا ۴دقيقه بپزد.
در قسمت داخل نان كره بماليد، مواد آماده شده را بريزيد، سپس برش نان دوم را روي آن قرار دهيد و در توستربگذاريد تا ترد شود. اين كار را با بقيه نان و مواد نيز انجام دهيد.