پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۷ بازديد
شيرازي ها غذاهاي متنوع و بسيار خوشطعم دارند كه از جمله مشهورترين آنها مي توان به انواع پلوها همچون شيرازي پلو...
شيرازي ها غذاهاي متنوع و بسيار خوشطعم دارند كه از جمله مشهورترين آنها مي توان به انواع پلوها همچون شيرازي پلو، كلم پلو، شكر پلو، رب پلو، قنبر پلو و ... و دوپيازه، حليم بادنجان و انواع آش همچون آش ماست، آش سبزي و ... اشاره كرد. فالوده شيرازي كه يكي از معروف ترين دسرهاي يخي و حاجي بادام شيريني مشهور شيرازي ها هستند. براي آشنايي با روش تهيه و پخت اين غذاها با ما همراه باشيد.
شيرازي پلو
مواد لازم:
• يك پيمانه برنج براي هر نفر
• يك پيمانه برنج براي هر نفر
• 5 تا 6 عدد زرده تخممرغ
• يك پيمانه ماست چكيده
• 700 گرم مرغ
• 250 گرم روغن مايع
• 100 گرم كره
• دو قاشق غذاخوري زعفران دمكرده
• 5 عدد بادنجان متوسط
• 3 قاشق غذاخوري زرشك
• 4 قاشق غذاخوري خلال پسته و بادام
• نمك و فلفل سياه
طرز تهيه:
1. فر را با دماي 175 درجه سانتيگراد روشن كنيد.
2. مرغ را به همراه پياز، نمك و فلفل سياه روي شعله متوسط قرار دهيد تا پخته شود. در اين فاصله برنج را نيز آبكش كنيد.
3. زرشك را بشوييد و با خلال پسته و بادام مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. بادنجان ها را صورت حلقههاي نازك برش بزنيد و سرخ كنيد.
4. زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب كرده مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. روغن و كره را به اين مواد اضافه كنيد. سپس برنج را اضافه كنيد. كف ظرف پيركس را چرب كنيد نيمي از برنج را بريزيد. روي آن را با پشت قاشق صاف كنيد. سپس تكههاي مرغ را روي آن بگذاريد. در لايه بعدي، بادنجانهاي سرخ شده بچينيد و روي همه مواد كمي نمك و فلفل بپاشيد تا مزهدار شوند. فقط دوسوم ظرف را با مواد پر كنيد تا برنج جاي دم كشيدن داشته باشد.
5. آب مرغ را روي برنج بريزيد و در ظرف را با فويل بپوشانيد. روي فويل چند سوراخ كوچك ايجاد كنيد تا بخار از آن خارج شود و برنج خمير نشود. سپس آن را به مدت يك ساعت و نيم در فر قرار دهيد.
6. براي سرو، ظرف را داخل ديس گرد برگردانيد و با ماست چكيده همراه با زرشك و خلال پسته و بادام تزئين كنيد.

1. فر را با دماي 175 درجه سانتيگراد روشن كنيد.
2. مرغ را به همراه پياز، نمك و فلفل سياه روي شعله متوسط قرار دهيد تا پخته شود. در اين فاصله برنج را نيز آبكش كنيد.
3. زرشك را بشوييد و با خلال پسته و بادام مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. بادنجان ها را صورت حلقههاي نازك برش بزنيد و سرخ كنيد.
4. زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب كرده مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. روغن و كره را به اين مواد اضافه كنيد. سپس برنج را اضافه كنيد. كف ظرف پيركس را چرب كنيد نيمي از برنج را بريزيد. روي آن را با پشت قاشق صاف كنيد. سپس تكههاي مرغ را روي آن بگذاريد. در لايه بعدي، بادنجانهاي سرخ شده بچينيد و روي همه مواد كمي نمك و فلفل بپاشيد تا مزهدار شوند. فقط دوسوم ظرف را با مواد پر كنيد تا برنج جاي دم كشيدن داشته باشد.
5. آب مرغ را روي برنج بريزيد و در ظرف را با فويل بپوشانيد. روي فويل چند سوراخ كوچك ايجاد كنيد تا بخار از آن خارج شود و برنج خمير نشود. سپس آن را به مدت يك ساعت و نيم در فر قرار دهيد.
6. براي سرو، ظرف را داخل ديس گرد برگردانيد و با ماست چكيده همراه با زرشك و خلال پسته و بادام تزئين كنيد.