تهيه پيراشكي گوشت در مايكروفر

۲۲۱ بازديد

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

خمير اين پيراشكي بافت خاصي داره كه وقتي مي خوري يه كوچولو حالت ترد بودن نون رو هم حس مي كني . براي اينكه بافت خميرم حالت نون باگتي داشته باشه از مغازه نون فانتزي محلمون 1.5 كيلوگرم خمير نون باگت گرفتم ( شما نصف يا يك سوم اين مقدار رو تهيه كنيد يا به نانوا بگيد كه يه دونه خمير نون باگت مي خوام) . تو تركيب خمير هم كمي دست بردم و فكر كنم خيلي بهتر شد خوب موادي كه باهاش مخلوط كردم :

مواد لازم براي خمير :

شير نصف پيمانه
روغن نصف پيمانه
تخم مرغ يك عدد
دارچين يك قاشق غذا خوري
زيره سياه دو قاشق غذا خوري پر

آرد ( به مقداري اضافه كنيد كه بعد از ورز دادن خمير به دست نچسبه تقريبا" 400 گرم اضافه كردم )

طرز تهيه خمير پيراشكي :

بعد خمير رو حسابي ورز دادم . خمير كه آماده شد روي ميز كارمون آرد مي پاشيم بعد به اندازه يه دونه نارنگي از خمير برداشته و با وردنه باز مي كنيم و روي قالب پيراشكي قرار داده و مواد پيراشكي رو داخلش مي ريزيم . موقع درآوردن پيراشكي از قالب كمي دقت كنيد كه خميرتون آسيب نبينه, ممكنه دو سه تاي اولي كمي خراب بشه ولي بعدا" قلقش دستتون مي آد.

مواد داخل پيراشكي :

گوشت چرخ كرده 250 گرم
قارچ 300 گرم
پياز سرخ كرده 3 قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري ( با نصف استكان آبجوش حل كنيد)
فلفل دلمه اي 2 عدد
سيب زميني 3 عدد متوسط
جعفري خرد شده يك پيمانه
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زيره سياه 1 قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن مواد
تخم مرغ 1 عدد
كنجد به ميزان لازم
سس گوجه فرنگي به ميزان لازم

طرز تهيه :

* براي اينكه ظرف اضافي نشوريد اول از همه سيب زميني ها رو نگيني كرده و سرخش كنيد (فعلا تا آخر كار با اين سيب زميني كاري نداريم ) بعد توي همون ماهيتابه بقيه مواد رو به ترتيب زير درست كنيد .
* گوشت چرخ كرده رو با پياز داغ تفت داده بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و زردچوبه , قارچهاي خرد شده رو داخل گوشت ريخته و كامل تفت مي ديم . رب گوجه رو به مواد قبلي اضافه مي كنيم و در آخر جعفري و فلفل دلمه اي و زيره رو داخل ماهيتابه مي ريزيم و اجازه مي ديم موادمون اندازه چند دقيقه با هم آشنا بشن و مزه هاشون به خرد هم بره.
* بعد از خاموش كردن شعله گاز سيب زميني سرخ شده رو به مواد قبلي اضافه مي كنيم , خوب حالا مواد داخل پيراشكي آماده شد.
* فر رو با پيش گرمايش 220 درجه سانتيگراد براي ماكروويو و 180 درجه سانتيگراد براي فر گاز آماده مي كنيم , سيني فر رو چرب مي كنيم و پيراشكي ها رو داخل اون مي چينيم .
* يه دونه تخم مرغ رو با چنگال هم مي زنيم و يه قاشق غذا خوري روغن مايع اضافه مي كنيم و با يه قلمو روي پيراشكي ها مي ماليم و كمي هم كنجد روشون مي پاشيم.

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

* من از فر مكروويو استفاده كردم و سه پايه كوتاه رو داخلش گذاشتم و همونطوري كه گفتم فر رو از قبل آماده كردم و سيني رو داخلش قرار داده و اول درجه حرارت 220 درجه سانتيگراد بمدت20 دقيقه سپس گريل به مدت 8 دقيقه (حواستون به زمان گريل باشه كافيه روي پيراشكي طلايي بشه،همين ).

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

نكته : اين پيراشكي چون در روغن سرخ نمي شه خوردن دوتا دونه از اون كاملا" رژيمي محسوب مي شه .

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد