پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۸ بازديد
با ماهي فقط سبزي پلو نبايد خورد!
اگر دوست داريد كوكوي متفاوتي درست كنيد حتما كوكوي ماهي را انتخاب كنيد.كوكوي ماهي يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه و مقوي است كه به خاطر داشتن سبزي هاي معطر طعم دلنشيني دارد.

مواد لازم براي 4تا6نفر
- 1 عدد ماهي (سفيد يا هر ماهي دلخواه)
- 1 پيمانه سبزهاي معطر(جعفري، گشنيز، پيازچه و كمي شويد)
- 2 ق س پياز داغ
- 3 تا 4 حبه سير
- 5 عدد تخممرغ
- 3 ق س زعفران دم كرده
- نمك وفلفل به ميزان لازم
- كمي روغن
1. ابتدا ماهي را با كمي نمك و آبليمو مزهدار كنيد و در كمي روغن تفت دهيد. سپس در تابه را بگذاريد. اين كار براي اين است كه بعد از پخت تيغهاي ماهي به راحتي جدا شوند.
2. ماهي را خرد كرده، تيغهاي آن را جدا كنيد و در ظرفي بريزيد. به ماهي، سبزيهاي معطر ريز شده، سير رنده شده و زعفران (براي خوشرنگ شدن) اضافه كنيد و هم بزنيد.
3. حالا تخممرغ ها را هم در همان ظرف بشكنيد. پياز داغ، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و مواد را با هم خوب مخلوط كنيد.
4. در تابهاي مقداري روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. از مايه كوكو مقداري برداريد و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كوكو سرخ شد، آن را از روغن بيرون بياوريد و روي دستمال حولهاي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
5. كوكوهاي سرخ شده و آماده را در ظرفي بگذاريد و با سبزيجات دلخواه تزيين و سرو كنيد.
2. ماهي را خرد كرده، تيغهاي آن را جدا كنيد و در ظرفي بريزيد. به ماهي، سبزيهاي معطر ريز شده، سير رنده شده و زعفران (براي خوشرنگ شدن) اضافه كنيد و هم بزنيد.
3. حالا تخممرغ ها را هم در همان ظرف بشكنيد. پياز داغ، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و مواد را با هم خوب مخلوط كنيد.
4. در تابهاي مقداري روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. از مايه كوكو مقداري برداريد و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كوكو سرخ شد، آن را از روغن بيرون بياوريد و روي دستمال حولهاي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
5. كوكوهاي سرخ شده و آماده را در ظرفي بگذاريد و با سبزيجات دلخواه تزيين و سرو كنيد.