پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۰ بازديد
اين شيريني هاي زيبا و جالب عروسكي، توسط آشپز ژاپني به نام ما تاماگوسان طراحي و پخته شده اند. او در پخت اين كيك ها از طرح خرس هاي عروسكي استفاده كرده است كه همه ما قبلا ديده بوديم ولي چيزي كه اين شيريني ها را از سايرين متمايز ميكند اين است كه هر يك از اين خرس هاي عروسكي يك دانه آجيل را در بغل خود دارند.

1- دماي فر را تا 160 درجه سانتيگراد (320 درجه فارنهايت) بالا ببريد.
2- 110 گرم آرد كيك، 20 گرم نشاسته ي سيب زميني را در كاسه با هم مخلوط كنيد.
3- 40 گرم شربت چغندر قند، 10 گرم عسل و 30 گرم روغن گياهي را در كاسه اي ديگر با هم تركيب كنيد.
4- مواد را با هم تركيب كنيد و آنها را صاف نماييد.
5- با استفاده از قالب خرسي، خرس ها را از خمير صاف شده درآوريد.
6- با استفاده از خودكار يا يك جسم نوك تيز، صورت خرس را طراحي كنيد.
7- از باقيمانده ي خمير، مي توانيد براي صافكاري و دستهاي خرس هاي خود استفاده كنيد.
8- بادام و يا ساير دانه هاي مورد نظر خود را در بغل خرس ها قرار دهيد.
9- خرس ها را به مدت 10 دقيقه داخل فر قرار دهيد. پس از آن دماي فر را به 150 درجه سانتيگراد (300 درجه فارنهايت) كاهش داده و 10 دقيقه ي ديگر خرس ها را داخل فر نگه داريد.
10- خرس هاي ناز و عروسكي شما درست شده اند و آماده ي خوردن هستند!
حالا اگر دلتون مياد، اونها رو بخوريد! :))








