طرز تهيه اسكاچ مرغ

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه اسكاچ مرغ

۲۱۵ بازديد

طرز تهيه اسكاچ مرغ,نحوه پخت اسكاچ مرغ

مواد لازم :

مرغ خام چرخ كرده 300 گرم
سس خردل 1 قاشق مربا خوري
سس فلفل 1 قاشق مربا خوري
تخم بلدرچين 10 عدد
كنجد به ميزان لازم
پودر سير ، نمك ، فلفل سياه و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه :

در يك ظرف مرغ را همراه با مقداري كنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمك و فلفل سياه مخلوط كنيد. تخم بلدرچين را آب پز نماييد و پوست آن را جدا كنيد. از مواد مخلوط شده به اندازه ي يك قاشق سوپخوري برداريد و دور تخم بلدرچين قرار دهيد. سپس آن را در تابه سرخ كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد